Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον περασμένο Αύγουστο η ηθοποιός Αν Χες έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, «καρφώθηκε» με υπερβολική ταχύτητα σε ένα σπίτι και τυλίχθηκε στις φλόγες. Μετά το τροχαίο η ηθοποιός ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι συγγενείς της αποφάσισαν να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη και να δωρίσουν τα όργανά της, κάτι που ήταν και δική της επιθυμία, άλλωστε. Τώρα μερικούς μήνες μετά τον τραγικό θάνατό της η ένοικος του σπιτιού, Λιν Μισέλ, στο οποίο καρφώθηκε το αμάξι της Αν Χες και το οποίο κάηκε από τη φωτιά που προκλήθηκε, υπέβαλε αγωγή και ζητά αποζημίωση, ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων, για «πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας από αμέλεια, και παραβίαση».

Διαβάστε ακόμη: Elizabeth Hurley: Φόρεσε μπικίνι και απέδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο

Σύμφωνα με το People, στην κατάθεσή της η Λιν Μισέλ ανέφερε ότι «εργαζόταν από το σπίτι όταν έμεινε άναυδη από τη τρομακτική ταχύτητα του οχήματος της Χες που χτύπησε τον μπροστινό τοίχο, πέρασε μέσα από το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο του σπιτιού πριν καταλήξει στην αποθήκη του σπιτιού της». Μάλιστα, το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου σταμάτησε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ίδια και τα κατοικίδιά της.

Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, όπως και η περιουσία της Λιν Μισέλ, η οποία περιγράφεται ως «τρομοκρατημένη, σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς μέρος να ζήσει». Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο οι γείτονές της ξεκίνησαν ένα διαδικτυακό έρανο για να μαζέψουν χρήματα για τη στήριξή της.  Πάντως, η ίδια σε βίντεο που είχε αναρτήσει στην επαγγελματική της σελίδα στο Instagram είχε στείλει τα συλλυπητήρια και την αγάπη της στην οικογένεια της Αν Χες, χαρακτηρίζοντας ό,τι είχε συμβεί ένα «τραγικό γεγονός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA