Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάκης Βλαστός ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αείμνηστο του θείο και αγαπημένο ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Αρχικά ο Τάκης Βλαστός αποκάλυψε ότι «έβγαλαν τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο από τον τάφο του στο Διακοφτό για δύο ψήφους. Δεν θέλω να πω ποιο κόμμα ήταν». Ο θάνατος του λατρεμένου «Νιόνιου» αμαυρώθηκε εκείνη την εποχή από εφημερίδα που τύπωσε στο εξώφυλλό της φωτογραφία του νεκρού ηθοποιού να κείτεται στο σαλόνι του. «Έκανα μήνυση και δεν έγινε τίποτα. Βρέθηκε σε άλλη στάση και τον ξάπλωσαν στο πάτωμα για να τον βγάλουν φωτογραφίες. Μεγάλη Τρίτη τον βρήκαμε είχε πεθάνει 4 μέρες πριν».

«Καλοπληρώθηκε ειδικά μετά το Λούνα Παρκ. Στην ΕΡΤ πληρωνόταν κανονικά αλλά τα πολλά λεφτά τα έβγαλε με την τουρνέ που έκανε μετά την προβολή. Ο μισθός του στις ταινίες ήταν κοντά στου Κώστα Βουτσά και λίγο πιο κάτω. Μάλιστα, για την εποχή, άφησε μεγάλη περιουσία πίσω του. Περισσότερο άφησε χρήματα σε ακίνητα. Οικονόμος βέβαια δεν ήταν γιατί θα είχε πάρα πολλά μαζεμένα εάν δεν έκανε φιλανθρωπίες. Είχε δέκα οικογένειες στην Αθήνα στις οποίες κάθε πρώτη του μηνός έδινε ένα επίδομα. Φτωχές οικογένειες. Σκέφτομαι τώρα αυτά που λέω.. Όταν τα ξαναφέρνω στη μνήμη, δεν αντέχω. Συγγνώμη ζητώ. Αυτές τις οικογένειες εγώ δεν τις ξαναείδα ποτέ. Ο μόνος από τους συναδέλφους του που ζήτησε να πάει στον τάφο του ήταν ο Θανάσης Βέγγος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA