Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο J2US και στα όσα σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας για το μπάτζετ του μουσικού σόου του Alpha. «Εχει πολύ ενδιαφέρον το J2US, το αγαπάω αλλά θέλω και άλλο. Θέλω 1500 Just. Γίνεται; Λέω στο κανάλι να κάνουμε και τον Μάρτιο. Εγώ τρεις μήνες τι θα κάνω; Θα τραγουδάω στο μπάνιο μου; Ο Παύλος Σταματόπουλος βέβαια είναι πολύ καλός. Μου αρέσει που τραγουδάει, προσπαθεί να με ανταγωνιστεί σε επίπεδο φωνής αλλά δεν μπορεί. Όταν υπάρχει ένταση ανάμεσα στους κριτές και στους συμμετέχοντες, νιώθω άσχημα. Ένα μικρό τυράκι θα δώσω. Θα έχουμε μία επανένωση στο Just φέτος μετά τη Δέσποινα Βανδή. Θα το δείτε στον αέρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Οι μηνύσεις είναι τρόπος να φιμωθούν και φοβηθούν οι μάρτυρες»

Ημουν σίγουρος πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν το είπε έτσι. Τον Γιώργο Λιάγκα τον αγαπάω πολύ και ξέρει τι δουλειά κάνω στο Just. Ξέρει πότε ένα πρότζεκτ είναι ακριβό ή όχι. Δεν ξέρει κανείς πόσα πληρώνει ένα κανάλι για μία παραγωγή. Αλλά ξέρουμε τον Γιώργο, μας αγαπάει και τον αγαπάμε» είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Οσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και την κόντρα της με την καλή του φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε: «Η Κατερίνα είναι πολύ ευαίσθητος και καλός άνθρωπος και δεν κρατάει κακίες σε κανέναν, αλλά όταν εκνευρίζεται το δείχνει. Το ίδιο κάνει και η Κωνσταντίνα. Αλλά της την έπεσαν όλοι και αισθάνθηκα λίγο άβολα. Ήθελα να την πάρω μια αγκαλιά και να της πω “μη σκας”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA