Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2022 στα Ελληνικά Καλλιστεία 2022. Το 19χρονο μοντέλο με καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10 και κατέκτησε τον τίτλο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/11) σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα. Την παρουσίαση ανέλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Βάζει τέλος στα σενάρια χωρισμού από τον Ben Affleck με ένα βίντεο

https://streamable.com/hd6u4w

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους αργότερα στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International». Η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τους Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Μεστούσης, Γκαλένα Βελίκοβα και τέλος, τη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου ξεχώρισαν τελικά, ανάμεσα στις 12 κοπέλες τη Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία και στέφθηκε με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

https://www.instagram.com/p/CjOKtD4seLa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CilCbbkMYNI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ChSY-eIM4Vm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CeZJwJasRRO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σημειωθεί ότι για την 19χρονη δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA