Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για την περίοδο που χρειάστηκε να κάνει μια παύση από την τηλεόραση, αλλά και για τα χάπια που πήρε για να χάσει τα περιττά κιλά, τα οποία του έκαναν, όμως, κακό. «Το Mega όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και έπρεπε να πάω σε γιατρό, να πάρω φάρμακα και να κάτσω σπίτι, με στήριξε και μου είπε: "εμείς σε περιμένουμε να γίνεις καλά, γιατί σε πιστεύουμε". Και στον ΑΝΤ1 όταν υπήρξαν εποχές που τα νούμερα δεν ήταν πάρα πολύ μεγάλα λόγω ανταγωνισμού ή οτιδήποτε άλλο, δεν με πίεσαν. Είναι λίγοι οι παρουσιαστές και πρέπει να το καταλάβουν αυτό τα κανάλια και να επενδύσουν σε αυτούς όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής. 

Διαβάσστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: «Τις έχω καταγγείλει και επίσημα τις άσχημες συμπεριφορές που έχω δεχτεί στον χώρο»

«Το μόνο μου πρόβλημα που με ενοχλεί, αυτή τη στιγμή, είναι το θέμα των κιλών μου. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Εμένα μου γύρισε όλη αυτή η ιστορία, που την έχω πει δημοσίως, με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά ή που θα ήμουν στη φυλακή ή που θα είχα φουντάρει. Γι’ αυτό λέω, σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε πολλά ψυχολογικά με τα κιλά και περνάει ο κάθε ανόητος και σου λέει, "πώς έγινες έτσι; Σαν ελέφαντας".

Σταμάτα, ρε φίλε, γιατί δεν ξέρεις τι έχω περάσει, δεν ξέρεις τι έχει συμβεί για να τα έχω πάρει αυτά τα κιλά και σε τι ψυχολογική κατάσταση με βρίσκεις. Πλαστικός χειρουργός μου είπε να πάρω αυτά τα χάπια, αλλά να μην πω ότι μου τα έδωσε αυτός και όταν πήγα στο φαρμακείο, μου τα έδιναν με το ζόρι.

Αν δεν ήταν η Νάνσυ, που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, κόντεψα να της κάνω κακό. Φαντάσου που είναι δικός μου άνθρωπος. Αν δεν ήταν η Νάνσυ να μου πει να τα σταματήσω, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Θα είχα πολύ δύσκολο τέλος από αυτή την ιστορία χωρίς να το καταλάβω. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν καλό γιατί μου έκοβε την πείνα, μια χαρά πήγαινα, αλλά δεν ήμουν καλά», παραδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA