Μενού
  • Α-
  • Α+

Τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα θέλουν την Αναστασία Παντούση και τον Ιωάννη Παπαζήση να είναι μαζί, αλλά και οι δύο έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσουν τις φήμες αν και έχουν κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Σε συνέντευξή του στη Reallife ο γνωστός ηθοποιός για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, διευκρινίζοντας πρώτα πως δεν έχει ούτε να κρύψει ούτε να πει κάτι. «Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Παπαζήσης. 

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή: Το ΣΔΟΕ της επέβαλλε πρόστιμο 1,7 εκατομμύρια ευρώ!

Στην ερώτηση εάν είναι ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση, ο ηθοποιός απάντησε: «Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αναστασία Παντούση στο Τύπος TV, ανέφερε ότι δεν έχουν υπάρξει επίμονες ερωτήσεις ή φωτογραφίες που να την έχουν «ζορίσει». «Δεν μου έχει τύχει, ευτυχώς βέβαια, να με απαθανατίσουν χωρίς να το καταλάβω. Και λέω ευτυχώς γιατί δεν μπορώ να ζω με αυτό, δεν μπορώ να το αποδεχτώ», είπε η γνωστή ηθοποιός. 

Μεταξύ άλλων δε περιέγραψε πώς περνάει τις ημέρες της όταν βρίσκεται εκτός τηλεοπτικών στούντιο, λέγοντας πως «προσπαθώ να κοιμάμαι πολύ τα πρωινά, να παίρνω βιταμίνη D, να περπατώ, να κάνω εκδρομές. Αυτά μου δίνουν χαρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA