Μενού
  • Α-
  • Α+

Δικαιώνεται η Καίτη Γαρμπή έναντι του ελληνικού δημοσίου, σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ, στην υπόθεση με τις φορολογικές εκκρεμότητές που είχε δει το φως της δημοσιότητας ύστερα από δημοσίευμα που ανέφερε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή από το ΣΔΟΕ. Ο δικηγόρος της γνωστής τραγουδίστριας, Πέτρος Καϊμακάμης, κοινοποίησε στα μέσα την εν λόγω απόφαση του ΣτΕ, η οποία έχει αριθμό κατάθεσης το 2019 και αφορά αίτηση της αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή. 

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή για το πρόστιμο για φοροδιαφυγή: «Η υπόθεση έχει κλείσει»

Η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019, ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 23/11/22. Η απόφαση του δεύτερου πενταμελούς τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για τη διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018.

Με άλλα λόγια, η ΑΑΔΕ προσέφυγε κατά της διαγραφής του προστίμου, κατέθεσε αίτηση αναίρεσης, την οποία απέρριψε το ΣτΕ και έτσι το πρόστιμο των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ δεν ισχύει.

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας τόνισε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι η Καίτη Γαρμπή δεν έχει καταδικαστεί και ότι όσα γράφτηκαν δεν ήταν λάθος, αλλά ψέμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA