Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» για την προσπάθεια που έκανε στο παρελθόν να υιοθετήσει ένα αγόρι, για τη σχέση της με το γάμο, για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της, αλλά και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Βάνα Μπάρμπα. Όσον αφορά το ζήτημα «γάμος» η Ελένη Φιλίνη είπε χαρακτηριστικά: «Τι σημαίνει γάμος; Μήπως είναι γάμος το παντρεύομαι, χωρίζω και μετά βγάζει ο ένας στον άλλον ό,τι χολή έχει μέσα του και την πληρώνουν τα παιδιά; Δε θα 'θελα να συναντηθώ με τέτοιο γάμο. Κάποιες από τις σχέσεις που είχα ήταν σαν γάμος». 

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Δημητρίου - «Γεια - The Musical»: Αποχώρησε στα μισά της παράστασης επειδή την έβαλαν στην τρίτη σειρά

Αναφερόμενη στο θέμα της υιοθεσίας, η ίδια εξήγησε ότι «Είχα κάνει κάποιες ενέργειες για να υιοθετήσω ένα αγοράκι το 1992. Δεν τα κατάφερα, διότι δεν ήμουν παντρεμένη».

Σε ερώτηση εάν ξαναμίλησε ποτέ με τη Βάνα Μπάρμπα μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε μαζί της, η Ελένη Φιλίνη απάντησε ότι «Δεν υπήρχε λόγος να μιλήσουμε ξανά. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη, απέσυρα τη μήνυση και τελείωσε το θέμα. Ο Θεός και η ψυχή της. Δεν ξέρεις ο καθένας τι έχει μέσα του και τι κουβαλάει. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανέναν άνθρωπο».

Τέλος, η Ελένη Φιλίνη δεν έκρυψε ότι «Μακάρι να είχα το μυαλό που έχω τώρα στα 20 μου, μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικά. Όλοι μας λέμε εκ των υστέρων πως θα μπορούσα να είχα επιλέξει αλλιώς και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA