Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε συνέντευξη που έδωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Zane Lowe της Apple Music αποκάλυψε το μήνυμα που είναι χαραγμένο στο πράσινο δαχτυλίδι αρραβώνων, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο της χάρισε ο Μπεν Άφλεκ ενόψει του δεύτερου μεγαλοπρεπή γάμου τους, ο οποίος έγινε τον περασμένο Αύγουστο στην έπαυλη του ηθοποιού στην Τζόρτζια με το γαμήλιο πάρτυ να διαρκεί τρεις ημέρες. 

Διαβάστε ακόμη: Vin Diesel: «Μου λείπεις» - Το συγκινητικό μήνυμα για τα εννέα χρόνια από το θάνατο του Paul Walker

«Δεν πάω πουθενά», είναι λοιπόν το μήνυμα, όπως μαρτύρησε στη συνέντευξή της η Λατίνα σταρ και η επιλογή του δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού όπως εξήγησε στη συνέχεια, όταν οι δυο τους ξεκίνησαν να ξαναμιλάνε, ο Μπεν Άφλεκ έγραφε πάντα στο τέλος των emails που της έστελνε: «μην ανησυχείς, δεν πάω πουθενά». 

Μάλιστα, η ίδια φράση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα από τα τραγούδια του νέου πολυαναμενόμενου άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ, «This is Me… Now», για χάρη του οποίου η τραγουδίστρια είχε ρίξει μαύρο πριν μερικές ημέρες στο προφίλ της στο Instagram και είχε σβήσει όλες τις αναρτήσεις της, προκαλώντας προς στιγμή ανησυχία στους φαν της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA