Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την εμπειρία της στο «Asia Express» του Star όπου συμμετείχε φέτος μαζί με τη Maria Maroulis, στο οποίο παραδέχθηκε πως θα ξαναπήγαινε «χθες» εάν της δινόταν η ευκαιρία, ενώ αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που τη δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και κατά πόσο τη φλερτάρουν μέσω social media ή και από κοντά. «Ήταν μία από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Θα το ξαναέκανα χθες αν μου το ζητούσαν. Αν μου έλεγαν "έλα", θα πήγαινα χθες», είπε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα για το «Asia Express» και στη συνέχεια εξήγησε τι τη δυσκόλεψε πολύ κατά την παραμονή της στο παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμη: Snik: Αγριος καυγάς με την πρώην σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου - Το μοντέλο πήγε στην Αστυνομία

«Αυτό που δεν βλέπατε εσείς, αλλά έπρεπε να το διαχειριστώ εγώ με τη Μαρία στο Asia Express ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals. Σε ένα ξένο σπίτι να κοιμάσαι. Κοιμόμασταν με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο πράγμα, το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά. Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί, ήταν συγκλονιστικό», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσον αφορά δε το φλερτ, δεν έκρυψε ότι τη φλερτάρουν μέσω social media, αλλά όχι από κοντά. «Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία ή μερικές φορές γλυκά, αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι», είπε η Χριστίνα Κολέτσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA