Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Μαρία Βέλλη περιέγραψε κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο TEDx τη σωματική κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά, έφτασε στο σημείο να κοπανήσει το κεφάλι της στο πάτωμα. «Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό, αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεφε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα», είπε αρχικά η YouTuber. 

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Gerard Pique: Και επίσημα χωρισμένοι - Η επιμέλεια των παιδιών και η κοινή ανακοίνωση

«Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες - πριν από αυτόν - και μετά μεγαλύτερες. Αφού μείναμε μαζί, άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα "το παρελθόν μου δεν σε αφορά", εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι», συνέχισε λέγοντας πως μπορεί για μια περίοδο να ηρέμησαν τα πράγματα, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ.

«Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδελφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα "πειστήρια" της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη», κατέληξε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA