Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Τάσος Κωστής σε συνέντευξή του, που προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου. Ο ηθοποιός εξέφρασε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τους μάρτυρες που ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Ακόμη, τόνισε ότι κατά τον ίδιο, όταν κάποιος είναι νέος, πρέπει να αντιδρά τη δεδομένη στιγμή που υφίσταται κακή συμπεριφορά. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε, πως εάν το δικαστήριο αποφασίσει ότι είναι αθώος, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του. Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, αναρωτιέται το τι έκανε ο σκηνοθέτης και εάν είναι επιλήψιμο να κατηγορείται κάποιος, μόνο και μόνο επειδή «είχε νεύρα».

«Δεν μιλάω ποτέ με κάποιον που εμπλέκεται σε οτιδήποτε. Είναι προσωπικά τους, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Να προσέχουμε λιγάκι. Έχουμε μια ευκολία και λέμε ότι ο ένας κάτι το ένα το άλλο. Τι έκαναν οι άλλοι; Εσύ δεν έχεις νεύρα; Όταν σε πειράζουν δεν έχεις το ένα, το άλλο; Όλοι Παναγίες είστε; Ποιος είσαι και βαράς συνέχεια; Όταν κατηγορείς να προσέχεις γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν και εσένα.

Τι έχει κάνει ο Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πώς θα φάει, πώς θα ζήσει; Ο Κιμούλης τι έκανε και δεν πρέπει να δουλέψει; Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Με τον Φιλιππίδη δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχα τους όρους μου. Δεν γίνεται να τα ανέχεσαι όλα αυτά. Όταν στα κάνουν γιατί δεν αντιδράς εκείνη τη στιγμή που είσαι και νέος; Άμα αθωωθεί ο Φιλιππίδης γιατί να μην συνεργαστώ; Ή με τον Κιμούλη; Αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι είναι αθώος, θα είναι για πάντα κατηγορούμενος;» πρόσθεσε ο Τάσος Κωστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA