Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά την αποκάλυψη που έκανε πριν από μερικές ημέρες ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση σε μικρότερη ηλικία, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Ηταν μια δύσκολη βδομάδα, γεμάτη Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί να με κρατήσεις όταν σκοντάφτω. Χωρίς τα χιλιάδες μηνύματα σας θα είχα αμφιβολία μήπως έκανα λάθος που άνοιξα χωρίς να το θέλω ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ζωής και θανάτου. Βιαστές και εκβιαστές υπάρχουν παντού, ζουν ανάμεσα μας και είναι κομμάτι της κοινωνίας μας. Καθ’ όλη τη βδομάδα συμβαίνει κάτι που με έχει συγκλονίσει και με έχει ανατριχιάσει κυριολεκτικά.

Μου έχετε στείλει μηνύματα με συγκεκριμένα ονόματα που σας έχουν ζητήσει εκβιαστικά χρήματα ή ανήθικα ανταλλάγματα για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ή για να μη σας μπλοκάρουν από τον χώρο ή ακόμα χειρότερα τραυματικές εμπειρίες που συνέβησαν καθώς δεν μπορέσατε να τις αποφύγετε και τις έχετε θάψει μέσα σας. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτές οι πληγές θα είναι πάντα μέσα μας.

Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που όσοι καταγγέλλουν είναι δαχτυλοδειχτούμενοι. Όλους αυτούς τους μήνες είδαμε εκατοντάδες επώνυμες καταγγελίες για βιασμούς, εκφοβισμούς, ξυλοδαρμούς κλπ να μην οδηγούν πουθενά. Είναι όλοι ΕΞΩ αγαπημένοι μου και δικάζονται τηλεοπτικά. Δυστυχώς, το κοινό ξεχνάει γρήγορα. Κάποιοι από αυτούς τη γλυτώνουν γιατί δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ή γιατί έχουν παραγραφεί τα εγκλήματα τους ή γιατί δεν υπάρχουν μάρτυρες κλπ.

Σκεπτόμενος όλα αυτά αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω. Το προτείνω σε όλους! Παρακαλώ θερμά όλους και ειδικά τους δημοσιογράφους να μην επανέλθουμε σε αυτό το θέμα καθώς έπιασα τον εαυτό μου να μη μπορεί να το διαχειριστεί άλλο» έγραψε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

https://www.instagram.com/p/Clp4VP4tcuZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γνωστός τραγουδιστής και θεατρικός παραγωγός μίλησε και στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Ελένη Βουλγαράκη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας. «Συνέβη σε μικρότερη και πολύ ευαίσθητη ηλικία και δεν είχα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω» δήλωσε.

«Ζούμε στην εποχή των καταγγελιών και βλέπω όλους αυτούς που καταγγέλλουν να τους βγάζουν το λάδι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες» είπε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για την δική του τραυματική εμπειρία, περιέγραψε πως «στριμώχτηκε κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου υψηλόβαθμου στελέχους δισκογραφικής εταιρείας που τον ξέρουμε όλοι».

Ανέφερε πως τα κομμάτια του δεν έγιναν ποτέ επιτυχία γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος μαζί με δύο ακόμη, τον μπλόκαραν από τις playlists επειδή δεν ενέδωσε στις «αρρωστημένες ορέξεις» τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA