Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας απόλαυσε το βράδυ της Παρασκευής ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ώρες μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτηση που έκανε στο Twitter σχετικά με τον φεμινισμό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε στην Ελλάδα και δεν παρέλειψε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Διαβάστε ακόμη: Νατάσσα Μποφίλιου: Πήγε στο Λονδίνο και προκάλεσε οργή - Κύμα συμπαράστασης στο Twitter

Στην παρέα του ήταν ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής αλλά και ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Τεό Αγγελίνος.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διασκέδασε μέχρι το πρωί και φυσικά συνάντησε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στα καμαρίνια, βγάζοντας φωτογραφία την οποία ανήρτησε στο Instagram ο τραγουδιστής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σόκαρε τους θαυμαστές του το πρωί της Πέμπτης, πρώτα κάνοντας retweet σε ένα αντιφεμινιστικό μήνυμα και αργότερα με ένα δικό του tweet. «Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες», έγραψε στο Twitter ο Τσιτσιπάς, όπως αναφέρει το tennis.com.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA