Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, δεν κρύβει τον έρωτά της για τον γυμναστή και παίκτη του βόλεϊ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη με τον οποίο έχει σχέση τους τελευταίους μήνες. H 18χρονη, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο, επέστρεψε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της μητέρας της στο «Έναστρον» και εκεί έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην αγκαλιά του αγαπημένου της, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό και αντάλλαζε συνεχώς φιλιά και αγκαλιές.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στα νότια προάστια, ενώ παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, κάνουν εκεί την προπόνησή τους.

Μελίνα Νικολαΐδη: Ετσι επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για τη σχέση του, καθώς οι δυο τους δημοσίευσαν στα instastories ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο ο ένας κρατά τρυφερά το χέρι του άλλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA