Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία σούπερ σέξι έμφανιση έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στα γενέθλια της κολλητής και κουμπάρας της Μαρίνας Βερνίκου στις 21 Νοεμβρίου. Η influencer επέλεξε ένα μπλε βελούδινο κορμάκι με εντυπωσιακό ντεκολτέ της The C Edition, το οποίο συνδύασε με δερμάτινη μίνι φούστα. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της ωστόσο στάθηκε αφορμή για να δεχθεί ποικίλλα σχόλια στα social media, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν αρνητικά. Σύμφωνα με τους χρήστες των social media, η εμφάνισή της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για μία γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών. https://www.instagram.com/p/ClJKhKLKCSR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μερικές ημέρες αργότερα, το ίδιο κορμάκι φόρεσε και η Ευγενία Σαμαρά, η οποια το συνδύασε υπέροχα με ένα ψηλόμεσο τζιν. Τα σχόλια που συνόδευσαν τη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram είναι σχεδόν αποθεωτικά για την πρωταγωνίστρια του «Σασμού», το στιλ και το sexiness της.

https://www.instagram.com/p/ClWtx0Mt0TE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι υπήρξαν και αρκετές ακόλουθοι της Χριστίνας Μπόμπα που την υποστήριξαν για την επιλογή της. Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη influencer δέχεται σχετικά σχόλια. Τον περασμένο Μάιο είχε «ξεσπάσει» στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί, από πολλούς χρήστες οι οποίοι την κατηγορούν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει ως μητέρα.

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;» είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA