Την Δευτέρα, η Μπάρμπρα Στράιζαντ γιόρτασε τα  75α γενέθλιά της στο Café Habana, το οποίο βρίσκεται στο Malibu της Καλιφόρνια μαζί με γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Λέναρντ Λοπάτ ανέφερε πως η Χιλαρι Κλίντον έχασε τις εκλογές εξαιτίας του σεξισμού. «Οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι τόσο υποτιμημένες. Ήταν απίστευτο το να παρακολουθείς τις τελευταίες εκλογές με την Χίλαρι, μία δυνατή, ισχυρή, μορφωμένη και έμπειρη γυναίκα να θεωρείται ως κάτι διαφορετικό, ως υπερβολικά ελιτίστικη ή υπερβολικά μορφωμένη».

«Είναι πολύ – πολύ περίεργο για μένα και έσπασε η καρδιά μου όταν έχασε, ξέρεις. Ο συνδυασμός της δύναμης και της γυναίκας ήταν πάντα ύποπτη. Οι ισχυρές γυναίκες ήταν πάντα ύποπτες... σ’ αυτή τη χώρα», συμπλήρωσε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν θερμή υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον και στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας αφιέρωσε από το χρόνο της σε πολλές εκδηλώσεις για την συγκέντρωση χρημάτων και συχνά εξέφραζε την αντίθεσή της με τον Ντόναλντ Τραμπ.