Η Μαίρη Συνατσάκη εκτός από παρουσιάστρια, είναι μία αρκετά πετυχημένη fashion blogger. Πριν λίγη ώρα, ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram που ποζάρει μπροστά στην Ακρόπολη για την Sophia Webster. 

Σύμφωνα με όσα γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας η Μαίρη, η διάσημη βρετανίδα σχεδιάστρια ξεκίνησε μια καμπάνια προκειμένου να στηρίξει τον οργανισμό «Womankind Worldwide», για την οποία επέλεξε γυναίκες από όλο τον κόσμο να φωτογραφηθούν κρατώντας την «travelling bag». Η συγκεκριμένη τσάντα έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ενώ κάθε κορίτσι που φωτογραφήθηκε μαζί της έριχνε μέσα ένα charm στο οποίο έγραφε το δικό της μήνυμα.

Η τσάντα αυτή δημοπρατείται τώρα στο επίσημο site και μπορείς και εσύ να την κάνεις δική σου με ένα χτύπημα που στοιχίζει 5 λίρες, οι οποίες θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Αυτόματα παίρνεις μέρος στην κλήρωση που λήγει στις 31 Μαρτίου, ενώ ταυτόχρονα βάζεις και το δικό σου ληθαράκι σ' αυτή την παγκόσμια προσπάθεια.