Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν καλεσμένες η Ζώζα Μεταξά και η Κόνι Μεταξά την προηγούμενη εβδομάδα. Η πρώτη αποκάλυψε πως δεν μιλάει πλέον με τον Λευτέρη Πανταζή και η αιτία ήταν ότι η κόρη της τραγούδησε στο μαγαζί μαζί του, κάτι που η ίδια δεν το γνώριζε.

«Δεν το ήξερα, έγινε κρυφά, πίσω από την πλάτη μου. Απλά βγήκε και είπε τρία τραγούδια, δεν ήταν κάτι που της πρόσφερε κάτι, απλά στο μαγαζί που έφερε κόσμο, στον πατέρα της. Ήξερε ότι θα είμαι αντίθετη. Από τότε δεν μιλάω με τον Λευτέρη, ήταν εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι. Τελείωσε για μένα μετά από αυτό. Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί. Εσύ Γρηγόρη, θα έλεγες στην κόρη σου, 26 χρονών, “μην το πεις στη μαμά σου γιατί θα έχουμε αντιδράσεις”; Δεν έχω πάρει τίποτα από τον Λευτέρη, μόνο κάτι σακούλες με τα ρούχα μου, όταν έφυγα από τον Λευτέρη τίποτα άλλο. Βγήκε αυτό επειδή άφηνα τον Λευτέρη να λέει ότι θέλει».

 

Μετά την εμφάνισή τους στην εκπομπή «The 2night show» προκάλεσαν αρκετές συζητήσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές. Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως η Κόνι Μεταξά δεν ήταν σε καλή ψυχολογία μετά το τέλος του γυρίσματος, καθώς δεν περίμενε να υπάρξουν τέτοιες δηλώσεις για τον πατέρα της.

«Εκεί δίπλα δεν ήταν; Αν άκουγε τη μάνα της, αν ήθελε να αντιδράσει, ας έλεγε για τον πατέρα της εκείνη την ώρα πράγματα. 26 χρονών είναι. Δεν είναι μικρή» διαφώνησε ο Κώστας Τσουρός. «Εγώ ξέρω από κύκλους του Λευτέρη Πανταζή, ότι πήρε τηλέφωνο η Κόνι τον Λευτέρη Πανταζή και του ζήτησε συγγνώμη για όλο αυτό και του είπε ότι «εμένα στο μυαλό μου μπαμπά ήταν να βγω και να μιλήσω δημόσια μαζί με την μαμά και όχι αυτά. Αλλά η μαμά τα είπε στον αέρα» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Από την άλλη, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έχει βγει ακόμα δημόσια να κάνει κάποια δήλωση περί του θέματος. Ωστόσο, η δημοσίευση που έκανε το περασμένο Σάββατο στον λογαριασμό του στο Facebook, θεωρήθηκε ότι αναφέρεται στο περιστατικό.