Νίκος Βέρτης: Τη γυναίκα τη θέλω φτωχόπαιδο και να μην την ξέρει κανείς

Ο Νίκος Βέρτης έχει περάσει τα 30 και εν είναι λίγες οι φορές που έχει σκεφτεί τον εαυτό του στο ρόλο του μπαμπά. Μιλώντας σε εφημερίδα δήλωσε πως το να δημιουργήσει μια δική του οικογένεια είναι μια επιθυμία που μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

«Είμαι 36 ετών. Μετά τα 34 νομίζω ότι ο άντρας αρχίζει και το σκέφτεται πολύ έντονα το θέμα. Καμία φορά παίρνω στην αγκαλιά μου μωρά φίλων και πιάνω τον εαυτό μου να νιώθει έντονα το πατρικό συναίσθημα. Πιστεύω ότι αν έκανα οικογένεια θα θυσίαζα τα πάντα για να μην χαλάσει ποτέ. Προτιμώ να μην ερωτευτώ τη γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά κυρίως να την αγαπάω όπως αγαπιούνται οι γονείς μου, που γνωρίστηκαν από προξενιό και είναι 45 χρόνια μαζί» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα.

Εκτός των άλλων, τραγουδιστής εξήγησε και τους λόγους που μέχρι τώρα δεν έχει δημιουργήσει δική του οικογένεια:

«Ο λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια είναι γιατί θα πρέπει να κάνω μια επαγγελματική παύση για να μην χάσω λεπτό μακριά από αυτή – και κυρίως επειδή δεν έχω γνωρίσει ακόμα την μάνα των παιδιών μου».

Πως είναι η ιδανική γυναίκα που θέλει να ερωτευτεί ο Νίκος Βέρτης;

«Εγώ την γυναίκα την θέλω φτωχόπαιδο, καλό παιδί και να μην την ξέρει κανείς. Βέβαια, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Μέσα μου όμως έτσι την σκέφτομαι την γυναίκα που θα παντρευτώ».