Μετά την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στο γάμο του καλύτερού του φίλου στη Τζαμάικα, όλοι περιμένουν την επισημοποίηση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να επισημοποιεί τη σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ λίαν συντόμως.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ημερομηνίες εμφανίζονται ως υποψήφιες για την ανακοίνωση του αρραβώνα.

Η πρώτη είναι στα γενέθλια της ηθοποιού, στις 4 Αυγούστου και η δεύτερη -που είναι και λιγότερο πιθανή- στα γενέθλια της μητέρας του την 1η Ιουλίου.

Πάντως, είτε έχει ανακοινωθεί είτε όχι ο αρραβώνας, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το παλάτι να έχει ήδη μπει σε τροχιά προετοιμασιών με πυρετώδεις ρυθμούς.

Αυτό που ωστόσο παρουσιάζει ίσως περισσότερο ενδιαφέρον από όλα, είναι το δαχτυλίδι που θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ.

Εφόσον η Κέιτ Μίντλετον έχει πάρει το αυθεντικό δαχτυλίδι της Νταϊάνα με τα 14 διαμάντια και το ζαφείρι 12 καρατίων, ο Χάρι λέγεται ότι θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι χρησιμοποιώντας την τελευταία τιάρα της μητέρας του

Βέβαια, υπάρχει ακόμη μία μικρή εκκρεμότητα: Δεν επιτρέπεται στους «γαλαζοαίματους» να παντρεύονται με ανθρώπους που έχουν ξαναπαντρευτεί, όταν ο/η πρώην σύζυγος είναι ακόμη εν ζωή. 

Οπότε στην προκειμένη περίπτωση, θα χρειαστεί ειδική άδεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αυτήν που χορήγησε στον πρίγκιπα Κάρολο για να παντρευτεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς το 2005. 

Εκτός, αν μέχρι τότε μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, με αποτέλεσμα να «βγει» ο πρίγκιπας Χάρι εκτός της υποψήφιας εξάδας για την ανάληψη του θρόνου.