Ένα δραματικά σοβαρό τροχαίο είχε την περασμένη Δευτέρα γνωστός στην Αμερική και τη Βρετανία ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής του στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος τος Αζκαμπάν».

Ο λόγος για τον 54χρονο Τζιμ Ταβάρε, ο οποίος ενσάρκωσε τον προβληματικό Τομ, ιδιοκτήτη της παμπ «Ραγισμένο Τσουκάλι» που διαβάσαμε και είδαμε πολλές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του Χάρι Πότερ και της παρέας του.

 

Το αμάξι του Βρετανού ηθοποιού συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά. Όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του –η οποία ανήρτησε και μια φωτογραφία του συζύγου της από το φορείο- ο 54χρονος έσπασε οστά του λαιμού του και 15 πλευρά, ενώ κατάφερε να τρυπήσει τον έναν του πνεύμονα και να χτυπήσει σοβαρά στο ένα του πόδι.

Αυτά, βέβαια, είναι μόνο τα πιο σοβαρά από τα τραύματά του, αφού οι τραυματισμοί σε ολόκληρο το σώμα του είναι ακόμα περισσότεροι. Έχει ήδη κάνει δύο μεταγγίσεις αίματος, ενώ πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση από ώρα σε ώρα.

Η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, με τους οικείους του να ελπίζουν πως ο Τζιμ θα τα καταφέρει…