Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη, καθώς ο μικρός γιος της τραγουδίστριας, Βασίλης, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η Αγγελική, θέλησε να μοιραστεί την περιπέτεια της υγείας του με τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ιδιαιτέρως τρυφερή φωτογραφία.

Η ίδια, ανέβασε μια λήψη που απεικονίζει το χεράκι του μικρού Βασίλη με τον ορό να κρατά το δικό της, με τη λεζάντα της να αποτελεί ένα μακροσκελές μήνυμα:

«Πρώτη μέρα της άνοιξης... μας βρήκε σε δύσκολες στιγμές... πάντα στη ζωή μου από τον ερχομό του πρώτου μου παιδιού έλεγα και το ένιωθα ότι είμαι ευλογημένη... Ότι ο Θεός με ευλόγησε να ζήσω.. να βιώσω το μεγαλύτερο θαύμα... την δημιουργία της ζωής! Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να πω με όλη την δύναμη της ψυχής μου ότι είμαι ευτυχισμένη.

Οι μανούλες νιώθουν απόλυτα αυτό που λέω αυτό που αισθάνομαι... πολλές φορές αναρωτιέμαι... "Θεέ μου.. άραγε με τι υλικό έφτιαξες τη γυναίκα"... να δημιουργεί ζωή... μέσα στο σώμα της.. με τα κομμάτια της.. με την ψυχή της... να παλεύει για χρόνια να δείξει δρόμους στροφές λακκούβες ανηφόρες κατηφόρες λάθη σωστά... να δώσει ότι έχει μέσα της... όση αγάπη υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο την μοναδική αληθινή αγάπη.. να προστατέψει... να φροντίσει... να δώσει την ζωή της... να μάθει στα παιδιά της.. αλλά και στην ίδια... κανείς δεν γεννιέται έτοιμος.

Πιστεύω ότι τελικά εμείς οι γονείς μαθαίνουμε και παίρνουμε πολλά περισσότερα απ τα παιδιά μας απ ότι εκείνα... είναι τόσο απλό... εκείνα μας μαθαίνουν μας δείχνουν πως να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για να καταφέρουμε να σταθούμε δίπλα τους βράχοι... μας μαθαίνουν να αντέχουμε και να υπομένουμε έναν πόνο απερίγραπτο.. όταν τα βλέπουμε να υποφέρουν να κλαίνε να πληγώνονται να δακρύζουν... και αντέχουμε τα πάντα γιατί τα παιδιά μας είναι το δώρο του θεού, η μεγαλύτερη ευλογία του... το μόνο που θέλουν... να είμαστε δίπλα τους... να κρύβουμε το μικρό τους χεράκι στο δικό μας... Ας είμαστε όλοι οι γονείς δυνατοί… σωστοί άνθρωποι.. να εκτιμούμε την ευλογία αυτή και να ευγνωμονούμε κάθε λεπτό τον Θεό μας... δύναμη σε όλα τα αγγελούδια που ταλαιπωρούνται... ο Θεός να τα έχει όλα καλά», έγραψε η Αγγελική.

Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση!