Το ημερολόγιο παρουσίας των ξένων διασημοτήτων που επέλεξαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους σε ελληνικά μέρη συνεχίζεται, και μοιάζει να είναι μεγαλύτερο από τα προηγούμενα 4-5 καλοκαίρια. Στην προκειμένη μιλάμε για το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε φέτος. Ο Αλ Πατσίνο πήρε το σκάφος του και άραξε σε μια παραλία της Σκοπέλου για λίγες μέρες, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Δεν είναι γνωστό αν ήρθε πρόσφατα ή πιο πριν στον Αύγουστο, είναι πάντως δεδομένο ότι ο Αλ Πατσίνο ψήφισε Σκόπελο για ένα κομμάτι των διακοπών του και όχι απλώς απόλαυσε τα ελληνικά θαλάσσια νερά, αλλά τίμησε και την πιο ξακουστή ταβέρνα του νησιού. Πρόκειται για την ταβέρνα Μουριά που βρίσκεται στην παραλία Αγνώντας, όπου ο 76χρονος ηθοποιός βρέθηκε μαζί με την παρέα του, αφού πρώτα είχαν προσαράξει με την θαλαμηγό τους στον Πάνορμο.

Ένα από τα μέλη του πληρώματος κατέβηκε στην παραλία και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να φτιάξει αστακομακαρονάδα, τονίζοντας του ότι είναι για τον Πατσίνο και ο ιδιοκτήτης θέλησε να του την παραδώσει ο ίδιος και να του σφίξει το χέρι.