Με οδηγό το Roe & Co, βρίσκουμε τις καλύτερες συνταγές για τις πιο λαμπερές νύχτες του χρόνου. 

Ποια είναι τα συστατικά για να περάσεις τέλεια στις γιορτές; 

Αγάπη, κέφι και θετική διάθεση είναι μια πολύ καλή αρχή για να συγκεντρώσεις τα κατάλληλα υλικά. Γαρνίρεις και με καλή παρέα και όλα γίνονται μαγικά.   

Αυτή η μίξη των γιορτινών συναισθημάτων είναι η γεύση των Χριστουγέννων. Εκείνη ακριβώς η γεύση που αξίζει να πλαισιώνει τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου. 

Η γεύση που απογειώνει την κάθε στιγμή σου δίπλα σε ξεχωριστούς ανθρώπους, τους οποίους έχεις επιλέξει για να κάνετε μαζί τον απολογισμό της χρονιάς για να χτίσετε νέους στόχους.   

Και κάπου εδώ, μπαίνει στην εξίσωση και το premium Irish whiskey Roe & Co.  

Το whiskey που θέλεις να συμπεριλάβεις στο σέικερ σου ή αλλιώς η κατάλληλη επιλογή για τη βάση των χριστουγεννιάτικων cocktails σου.   

Το whiskey που συνδέεται με ανθρώπους δημιουργικούς, που επενδύουν στις παρέες και πιστεύουν στη δύναμη της συνεργασίας. Άλλωστε, το ξεχωριστό αυτό blend έχει βασιστεί στη συνεργασία, αφού δημιουργήθηκε από τη Master Blender της Diageo, Caroline Martin, η οποία μαζί με έξι διάσημους bartenders του Δουβλίνου μελέτησαν σχολαστικά και επέλεξαν αποθέματα από τα καλύτερα ιρλανδικά malt και grain whiskey.

Μπορείς ήδη να το κάνεις εικόνα.  

Εσύ και οι πιο κοντινοί φίλοι σου φοράτε τα καλά σας και να μοιράζεστε όνειρα, σχέδια και σκέψεις για τη νέα χρονιά «over cocktail». Με λίγα λόγια, το Roe & Co είναι αυτό που ψάχνεις.  

Και εξηγούμαστε. 

Αυτό το luxury whiskey δεν είναι ένα καθημερινό blend. 

Πιο συγκεκριμένα, για όσους μιλούν τη γλώσσα των ποτών, είναι ένα whiskey με κρεμώδη υφή, με γλυκά αρώματα βανίλιας και αχλαδιού και νότες απαλών μπαχαρικών και ζάχαρης.  

Όσο για την επίγευσή του; Είναι ήπια με μια απαλή κρεμώδη υφή στο τελείωμα. 

Ό,τι πρέπει δηλαδή για να γίνει η πρώτη επιλογή του κάθε mixologist.  

Έτσι και ο Αχιλλέας Πλακίδας, ο έλληνας World Class bartender 2018 από το μπαρ «Γορίλας» της Θεσσαλονίκης, αντλώντας έμπνευση από τα Χριστούγεννα, δημιούργησε δύο μοναδικά homemade cocktails. Τι χρησιμοποίησε; Τη βαθιά γνώση του στα υλικά και τη φαντασία του. 

Το Reader βρήκε τις συνταγές και τις μοιράζεται μαζί σου για να σε πείσει να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου πίσω από την μπάρα και να σερβίρεις τις πιο γευστικές δημιουργίες στους δικούς σου φίλους αυτά τα Χριστούγεννα.  

Έτοιμοι για το απόλυτο challenge των γιορτών; 

Όποια και αν είναι η επιλογή σου, όποιο cocktail και αν σου ταιριάζει τελικά, το σίγουρο είναι ένα: 

To Roe & Co είναι το νέο premium Irish Whiskey που θέλεις να δοκιμάσεις και αυτό που θα σε οδηγήσει το 2019 στις πιο δημιουργικές εμπειρίες.