Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτό είναι το κορίτσι φαινόμενο, που κατέκτησε την Ευρώπη μέσα από μια υδάτινη φαντασμαγορία επιδόσεων και ξεπερνά τη Χρυσή νίκη της ως Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια καθώς η Άννα Ντουντουνάκη είναι η ίδια η προσωποποίηση των αρίστων. Η πανέμορφη  κρητικοπούλα κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, κάνοντας χρόνο 57.37, σπάζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ και εκδίδοντας το αδαμάντινο εισιτήριο της για το Τόκιο.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: «Ασανσέρ μόνο για Ιάπωνες» - Οργή στα social media με ξενοδοχείο στο Τόκιο

Η Χανιώτισσα με την Μινωικά Μουσειακή ομορφιά, ορίζει τον αθλητικό πήχη, στα φιλοσοφικά του ιδεώδη, όπου τα ρεκόρ σπάνε μαζί με κάθε στερεότυπο έπαρσης. Υπέροχα ευφυής, με τον πολιτισμό να ρέει στη νόηση μα και στη συμπεριφορά της, αριστούχος της Νομικής, υποψήφια Διδάκτωρ, αυτή τη στιγμή, σεμνή και ευαισθητοποιημένη με κάθε κοινωνική ανισότητα, η Άννα Ντουντουνάκη είναι μια

ακαταμάχητη πρέσβειρα της ελληνικότητας όπως ελάχιστοι.

Η Άννα ήρθε σε αυτόν τον κόσμο είτε με μια προδιαγεγραμμένη ιστορία είτε με την υπερδύναμη να γράψει μια σημαντικότερη. Νιώθοντας από παιδί πως είναι να ζεις σε μια υδάτινη χώρα, ξεκίνησε το κολύμπι από τα προσχολικά της χρόνια. «Ναι αν το πιστεύεις φοβόμουν τη θάλασσα και με πήγαν οι δικοί μου στην πισίνα να την ξεφοβηθώ» ξεκινά η Άννα Ντουντουνάκη να ξετυλίγει τη χρονογραμμή της.

Διαβάστε περισσότερα στο mensarena.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA