Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενοχλημένη παρουσιάστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη ύστερα από τις διαστάσεις που πήραν οι αναρτήσεις της στο Twitter για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Μαρία Σάκκαρη, που αναδείχθηκαν από τον ΠΣΑΤ κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς. «Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ@@@κε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε αρχικά το απόγευμα της Παρασκευής η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ σχετικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ που κατέταξε τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, πάνω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου.

Διαβάστε ακόμη: Αννα Ντουντουνάκη: «Στην Ελλάδα ενδιαφέρονται μόνο για το ποδόσφαιρο και το… Survivor»

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην βράβευση της Μαρίας Σάκκαρη: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματο» και σχολίασε: «Μην ξεχνάς ότι η Σάκκαρη αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες όμως. Σε ένα άθλημα που δεν ασχολούνται με τους Ολυμπιακούς ήρθε και έπαιξε και ας μην πήγε όσο καλά ήθελε». Η συνέχεια δόθηκε σήμερα, Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, από την ίδια την Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ: «Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό, ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή, σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε.

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1475123379464245250?ref_src=twsrc^tfw

Μάλιστα, στη συνέχεια, απαντώντας σε ακόλουθό της σχετικά με την Μαρία Σάκκαρη, έγραψε: «Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA