Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μίλτος Τεντόγλου συμμετείχε, ουσιαστικά άνευ συναγωνισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο να έχει τρία άλματα πάνω από τα 8 μέτρα, με καλύτερο εκείνο στα 8,32 στην τελευταία (έκτη) προσπάθεια κατακτώντας εύκολα την πρώτη θέση στο μήκος. Με 8,24 μέτρα από την πρώτη προσπάθεια πήρε εξαρχής το προβάδισμα. Συνέχισε με δύο άκυρες προσπάθειες, στην τέταρτη έκανε 8,04 ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθεια.

Δεύτερος ήταν ο Μαντζουρογιάννης, που με άλμα στα 7,77 μέτρα έκανε ατομικό ρεκόρ και τρίτος ο Στυλιανίδης με 7,51 μέτρα. Στα 200 μέτρα πρώτευσε ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, που έκανε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 20.84. Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης κέρδισε την άλλη σειρά με 21.17 και ήταν δεύτερος, ακολουθούμενος από τον Τριβυζά (21.18).

«Απίστευτος ο κόσμος – Πλέον κοιτάζουμε το Παγκόσμιο»

Στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να τον υποστηρίξει στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου, ενώ ανέφερε πως πλέον κοιτάζει το Παγκόσμιο. Αναλυτικά, ο πρωταθλητής Ελλάδας ανέφερε μετά τη νίκη του: «Απίστευτος ο κόσμος που ήρθε. Ήταν σαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το χάρηκα πάρα πολύ. Όλοι οι αθλητές. Ένα ευχαριστώ που ήρθαν και με υπομονή έκατσαν στον ήλιο.

Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά έκανα πολλά λάθη σήμερα. Είμαι σταθερός όμως, όπως και στον κλειστό. Το να είσαι σταθερός πάνω από τα 8,20μ. μπορεί να σου βγει άλμα εύκολα στα 8,50μ. κάποια στιγμή. Πάντα υπολογίζω τους αντιπάλους μου. Πλέον κοιτάζουμε το Παγκόσμιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA