Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του βάδην στο Μόναχο. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, όμως, δεν είχε μία εύκολη πορεία στον αθλητισμό, αφού για να τα βγάλει πέρα, εργαζόταν παράλληλα με τις προπονήσεις της. Και γι' αυτό η ίδια έχει δηλώσει πως θα επιστρέψει στο τσιπουράδικο της οικογένειάς της στην Καρδίτσα. Για να φτάσει να κατακτήσει το χρυσό η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε προπονήσεις ακόμη και τα βράδια μετά τη δουλειά της. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Αντιγόνη έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει, γιατί δεν είμαστε πλούσιοι. Από τα 12 έως τα 36 παλεύει μόνη της με τον προπονητή της, μέχρι και λίγο πριν την Ολυμπιάδα δεν της είχε δοθεί κάποιου είδους χρηματική υποστήριξη. Κάποια στιγμή σταμάτησε για λίγο αλλά δεν θα τα παρατούσε ποτέ. Δεν είναι από τα παιδιά που αφήνει στη μέση κάτι. Ξέρει ότι μπορεί και όταν θέλεις, όλα μπορείς να τα κάνεις. Έχουμε να την δούμε 4 μήνες. Όταν γυρίσει θα της πως καλωσήρθες στη μαμά σου. Αυτό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA