ΣΤΙΒΟΣ
19/08/2022 12:44

Εμμανουήλ Καραλής: Επαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στην κατάθλιψη

«Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε», έγραψε ο Εμμανουήλ Καραλής

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εμμανουήλ Καραλής: Επαθα κρίση πανικού, βυθίστηκα στην κατάθλιψη
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Την απόφασή του να σταματήσει για λίγο από τους αγώνες για την ψυχική του υγεία ανακοίνωση ο Εμμανουήλ Καραλής. Με μια συγκλονιστική ανάρτησή του στα social media, ο άλτης αποκάλυψε ότι πρόσφατα έπαθε κρίση πανικού και βυθίστηκε στο άγχος και την κατάθλιψη. «Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε. Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο. Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», τόνισε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ