Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε τον απόλυτο θρίαμβο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο και έγραψε Ιστορία. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στο βάδην, μετά το χρυσό στα 35 χλμ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην. Δηλαδή, έκανε ένα ανεπανάληπτο νταμπλ στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 

Διαβάστε ακόμηΑντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυσε με το 2ο χρυσό και απέδειξε γιατί ήθελε να αγωνιστεί ξανά

«Θα μπορούσα να έχω κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ, αν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμουν, απείχα μόνο 5 δευτερόλεπτα», δήλωσε στην ΕΡΤ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά τον θρίαμβό της. Και φυσικά απέσπασε το χειροκρότημα όλων ενώ αμέσως ο πολιτικός κόσμος σχολίασε την επιτυχία της.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, την συνεχάρη με μήνυμά του στο Twitter: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη επίσης την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Χίλια μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία Ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους πανευρωπαϊκούς αγώνες. Υποκλινόμαστε!».

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο Twitter. «Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας Ιστορία, ξανά!», σημείωσε.

«Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης», σημειώνει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Και προσθέτει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA