Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πνιγμένη» στις αγκαλιές φίλων και συγγενών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (27/8) η διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Tο χρυσό κορίτσι της Καρδίτσας επέστρεψε στο τσιπουράδικο της οικογένειάς της και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε στα 20 και 35 χλμ βάδην, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Τα γλυκά και οι ανθοδέσμες έπαιρναν και έδιναν στο χώρο του καταστήματος με την ίδια να δηλώνει στις αποκλειστικές δηλώσεις της στο karditsalive.net πολύ χαρούμενη που γύρισε στο σπίτι της και δέχθηκε όλη αυτή την αγάπη από τους οικείους της αλλά και τους συμπολίτες, ευχόμενη αυτές οι στιγμές να επαναληφθούν και στο μέλλον.

Εκδήλωση υποδοχής διοργάνωσε και ο Δήμος Καρδίτσας, στην οποία παραβρέθηκαν πολλές εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών που ήθελαν να δουν από κοντά το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού στίβου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA