Ένα Χριστουγεννιάτικο θαύμα ζήτησε ένα 4χρονο αγοράκι από τον Άγιο Βασίλη. Ένα θαύμα για να σωθεί η ζωή ενός μωρού, μόλις δύο μηνών, το οποίο μάλιστα δεν έχει γνωρίσει ποτέ.

Ο μόλις 4 ετών Πρέστιν Μπαρνέτ από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο με σκοπό να δει τον Άγιο Βασίλη από κοντά, να βγάλει την καθιερωμένη φωτογραφία μαζί του και να ζητήσει το δώρο των Χριστουγέννων. Όταν όμως πλησίασε τον Άγιο Βασίλη, αντί να καθίσει στα πόδια του, του ζήτησε να γονατίσει και να προσευχηθεί μαζί του για την ζωή του μόλις 2 μηνών Νοξ Στάιν που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στην άλλη πλευρά της χώρας, στο νοσοκομείο παίδων του Λας Βέγκας.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Πρέστιν δεν έχει γνωρίσει τον μικρό Νοξ. Άκουσε την γιαγιά του να συζητάει γι' αυτό, αφού είδε μία ανάρτηση της οικογένειας στο facebook και με την γεμάτη αγάπη παιδική του καρδιά αποφάσισε πως πρέπει κι εκείνος να κάνει κάτι για να βοηθήσει. Να ζητήσει ως δώρο την ζωή του μωρού.

Η φωτογραφία του μικρού να προσεύχεται με τον Άγιο Βασίλη έγινε viral κι έφτασε μέχρι τους γονείς του μικρού Νοξ, που δήλωσαν συγκινημένοι από την κίνηση του Πρέστιν.

Ο Νοξ Στάιν νοσηλεύεται από τις 30 Νοεμβρίου όταν ο πατέρας του τον βρήκε στην κούνια του αναίσθητο. Αρχικά οι γιατροί δήλωσαν πως ήταν εγκεφαλικά νεκρό, όμως στην συνέχεια είδαν πως κυκλοφορούσε αίμα στον εγκέφαλο του, οπότε και συνεχίζουν να υπάρχουν ελπίδες πως θα τα καταφέρει.

Ποιος ξέρει; Μπορεί ο Πρέστιν με τις προσευχές του να φέρει στην οικογένεια του μικρού Νοξ το Χριστουγεννιάτικο θαύμα που περιμένουν.