Ήταν βαθιά ερωτευμένος μαζί της και δεν το έκρυψε ποτέ. Της ζητούσε να τον παντρευτεί, δηλώνοντας πως ήταν έτοιμος να της χαρίσει ό,τι της στέρησε η μοίρα μετά την δολοφονία του συζύγου της. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Όρσμπι Γκρόουβ, τον 5ο Λόρδο του Χάρλετς και στενό συνεργάτη του δολοφονημένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, τον οποίο απέρριψε η Τζάκι Ο, ενώ ζούσε τον έρωτα της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Τζάκι αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Βρετανού ευγενή με ένα γράμμα που ήρθε στην δημοσιότητα πρόσφατα κι ενώ εκείνη, την περίοδο που το έγραψε, βρισκόταν στην πολυτελή θαλαμηγό του Ωνάση.

Ο Λόρδος Χάρλετς και η Τζάκι έκαναν μαζί διακοπές το 1968, πέντε χρόνια μετά την δολοφονία του Αμερικανού προέδρου με τις εφημερίδες της εποχής να τον παρουσιάζουν ως «το φαβορί για να κερδίσει την καρδιά της πρώην, πρώτης κυρίας».

Όπως φαίνεται όμως από τα γράμματα που βρέθηκαν στο κτήμα Χάρλετς πρόσφατα, εκείνη δεν τον είδε ποτέ ερωτικά. «Είσαι σαν αδελφός μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζάκι και σημειώνει «Εσύ κι εγώ έχουμε μοιραστεί τόσες πολλές ζωές και θανάτους, ελπίδες και πόνο. Θα τους μοιραζόμαστε πάντα, αφού για πάντα θα είμαστε δεμένοι.

Εάν κάποτε βρω γιατρειά και παρηγοριά, αυτή πρέπει να προέρχεται από κάποιον που δεν ήταν μέρος του κόσμου μου στο παρελθόν και του πόνου που βίωσα. Μπορώ να το βρω αυτό τώρα – εάν μας το επιτρέψει ο κόσμος».

Τα γράμματα αυτά βρίσκονταν κλειδωμένα στο γραφείο του Λόρδου Χάρλετς για περισσότερα από 40 χρόνια.