# Συνεντεύξεις

Όλα τα αποτελέσματα για # Συνεντεύξεις

News

Ο Αντώνης Ραπάνης δημιουργεί κατασκευές με χιούμορ και ειρωνεία και η τέχνη μοιάζει πολύ πιο ενδιαφέρουσα

Ο νεαρός καλλιτέχνης δημιουργεί τις δικές του τρισδιάστατες εικόνες και κατασκευές χρησιμοποιώντας την ειρωνεία, το χιούμορ και αντλώντας έμπνευση από τα πιο αναπάντεχα μέρη.

News

Νικολάου για Κουφοντίνα στο Reader: Δεν θα είχα ήσυχη τη συνείδησή μου, αν είχα παραβεί τους νόμους

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου μιλά στο Reader.gr εφ' όλης της ύλης για την υπόθεση Κουφοντίνα. Επιμένει ότι κανένας νόμος δεν έχει παραβιαστεί και ότι η Πολιτεία δεν θα υποκύψει σε έναν εκβιασμό. 

News

Ο Γιώργος Βάλαρης και η Όμορφη Πόλη του Μίκη Θεοδωράκη

Είναι καλοκαίρι του 1962 όταν ο Μίκης θεοδωράκης ανεβάζει στη σκηνή του θεάτρου Παρκ την Όμορφη Πόλη. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μάνος Χατζιδάκις ανεβάζει στο Μετροπόλιταν την Οδό Ονείρων. Ο ανταγωνισμός κορυφώνεται και οι Αθηναίοι έχουν την τύχη να παρακολουθούν επί σκηνής τα έργα των δύο σημαντικότερων δημιουργών της χώρας.

News

Κωνσταντίνος Φίλης: Γιατί κάνουμε συμμαχίες με το Αραβικό Τόξο, τι περιμένουμε από ΗΠΑ και Ευρώπη στα ελληνοτουρκικά

«Σε ένα καλό σενάριο οι ΗΠΑ θα δείξουν τις προθέσεις τους για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου στο δεύτερο εξάμηνο του 2021», υποστηρίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Reader ο δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και Αναλυτής Διεθνών Θεμάτων του ΑΝΤ1. 

News

Χάρης Θεοχάρης στο Reader: Το άνοιγμα του τουρισμού θεωρήθηκε υποδειγματικό - Θα στηρίξουμε τα ξενοδοχεία

«Το άνοιγμα του τουρισμού θεωρήθηκε ως υπόδειγμα διεθνώς», υπογραμμίζει μιλώντας στο Reader.gr ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, απαντώντας στις μομφές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

News

Γιάννης Ελευθεριάδης: Ο Έλληνας καθηγητής του Yale που καταψύχει τους ασθενείς του - Συνέντευξη στο Reader.gr

Ένας άνθρωπος βρίσκεται στο χειρουργικό τραπέζι. Έχει υποστεί ρήξη ανευρύσματος στην αορτή και κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι πολύτιμο. Ο γιατρός εντοπίζει γρήγορα το ανεύρυσμα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Η ροή του αίματος τον εμποδίζει να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο και ο ασθενής κινδυνεύει.

News

Κώστας Φραγκογιάννης στο Reader: «Θα ανακοινώσουμε σύντομα κι άλλες εμβληματικές επενδύσεις»

Έτοιμη να ανακοινώσει κι άλλες εμβληματικές επενδύσεις, μετά από αυτή της Microsoft, δηλώνει η κυβέρνηση δια στόματος του υφυπουργού Εξωτερικών, υπεύθυνου για την Οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια, Κώστα Φραγκογιάννη.