Μενού
  • Α-
  • Α+

H σειρά ThunderCats, η οποία αποτέλεσε ένα από τα πιο θρυλικά καρτούν της δεκαετίας των 80s επιστρέφει σίγουρα όχι όπως την περιμέναμε, μέσω μιας κινηματογραφικής μεταφοράς.

Η Warner Bros θα μεταφέρει την κλασική σειρά με τους αιλουροειδείς υπερηρώες σε μια ταινία μεγάλου μήκους η οποία δεν θα είναι live-action όπως περίμεναν οι περισσότεροι αλλά CGI-animation. Όπως ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας "King Kong Vs Godjilla" Adam Wingard θα αναλάβει επίσημα τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς των Thundercats, που θα βασιστεί σε ένα σενάριο του David Coggeshall, το οποίο θα αναδιασκευάσει ο Wingard μαζί με τον Simon Barrett.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα έχει την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων ως αφετηρία αλλά ο Wingard σκοπεύει να το πάει σε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση, δατηρώντας όμως την 80’s αισθητική. Σε συνέντευξή του δήλωσε «Οι "Thundercats" έχουν ιδιαίτερα πλούσια μυθολογία. Οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί. Θέλω να κάνω μια ταινία που θα διατηρεί την αισθητική της δεκαετίας του '80. Δεν θέλω να ανακαλύψουμε εκ νέου την εμφάνιση των ηρώων, θέλω να θυμίζουν τους Thundercats. Δεν θέλω να είναι live-action, ούτε θέλω να θυμίζει την ταινία "Cats". Αυτό που θέλω είναι να κάνω μια ταινία που δεν έχετε ξαναδεί. Μια ταινία-υβρίδιο με CGI που κατά κάποιο τρόπο γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ κινούμενων σχεδίων και CGI. Αυτό είναι το σημείο αφετηρίας.»

Ακόμη και με CGI-animation, εμείς απλώς ανυπομονούμε να δούμε τον Lion-O να υψώνει το σπαθί των Οιωνών και να φωνάζει «Thunder»… «Thunder»…(Όλοι ξέρετε την συνέχεια).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA