Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC υπήρξε μια απογοήτευση μεγαλύτερη από το «Justice League» αυτή είναι η πρώτη ταινία αφιερωμένη στην «Suicide Squad». Η κινηματογραφική μεταφορά αφιερωμένη στην συμμαχία των villain της DC ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων…και των προσδοκιών. Επομένως, στα πλαίσια της νέας εποχής που ανοίγεται για το σύμπαν της DC, ο κολοσσός διόρθωσε ήδη τη φήμη του με το τετράωρο έπος «Zack Snyder's Justice League», επομένως ήρθε η στιγμή να αποκατασταθεί και το «Suicide Squad».  

Ο Τζέιμς Γκαν των «Guardians of the galaxy» αναβιώνει την «Suicide Squad», την οποία και συστήνει ξανά, κρατώντας αρκετούς από τους παλιούς κακούς, αλλά υποδεχόμενος και νέα πρόσωπα.  

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και μας έχει ενθουσιάσει τερματίζοντας το hype που έχει δημιουργηθεί. Ασφαλώς η ταινία χαρακτηρίζεται ακατάλληλη για ανηλίκους (R-Rated) ενώ στο τρελό και παλαβό τρέιλερ βλέπουμε ξανά τους Μαργκό Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζόελ Κίναμαν στους ρόλους των Harley Quinn, Amanda Waller, Captain Boomerang και Rick Flag.

Φυσικά δεν λείπουν και οι μεταγραφές στην «Ομάδα Αυτοκτονίας» με τον καθηλωτικό Ίντρις Έλμπα ως Bloodsport αλλά και τους Μάικλ Ρούκερ ως Savant, Τζον Τσένα ως Peace Maker, Πίτερ Καπάλντι ως Thinker, Άλις Μπράγκα ως Solsoria, Πιτ Ντέιβινσον ως Blackguard. Για να μην μιλήσουμε για τις φήμες που θέλουν Σιλβέστερ Σταλόνε να συμμετέχει σε ρόλο έκπληξη που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Από αυτή την πρώτη γεύση μαθαίνουμε πως τα νέα και τα παλιά καθάρματα της DC συνεργάζονται για μια αποστολή στο νησί του Corto Maltese, προκειμένου να αποφύγουν την φυλακή. Προφανώς θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν, σε μια αποστολή που μοιάζει «επιχείρηση αυτοκτονίας», αλλά... «That'a kind of our thing».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA