Μενού
  • Α-
  • Α+

Οταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της «Cruella» λίγο καιρό πριν πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως πρόκειται για μια προσπάθεια της Disney να αντιγράψει την σκοτεινή ιστορία ενός άλλου κακού, του «Joker» του Τοντ Φίλιπς. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες -όπως υπάρχουν ανάμεσα σε πολλές ταινίες- ωστόσο η Εμα Στόουν, η οποία πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Κρουέλα ντε Βιλ, και ο σκηνοθέτης της Κρεγκ Γκιλέσπι αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

Αρχικά η Έμα Στόουν, μιλώντας στο περιοδικό Total Film δήλωσε πως «είναι διαφορετικό με πολλούς και διάφορους τρόπου από το Joker χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης της ταινίας Κρεγκ Γκιλέσπι προσπάθησε να ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα λέγοντας «υπάρχουν μερικά βαθιά συναισθηματικά πράγματα τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Κρουέλα και την στέλνουν στην σκοτεινή πλευρά. Έτσι, υπό αυτή την έννοια, είναι κάπως παρόμοιες (ταινίες). Αλλά υπάρχει ένας απολαυστικός ρυθμός και χιούμορ στο στυλ της ταινίας», κάτι που όντως δεν χαρακτηρίζει το ζοφερό κλίμα του «Joker».

Το χιούμορ, οι πανκ επιρροές και ένα αρκετά ιδιόρρυθμο στυλ κυριαρχούν ήδη από το τρέιλερ. Αλλά όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν όταν η ταινία Cruella κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες και στο Disney+ στις 28 Μαΐου.

https://www.youtube.com/watch?v=gmRKv7n2If8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA