Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο τρίμηνο του 2021 σε κινηματογραφικό επίπεδο κινήθηκε στον αστερισμό του Justice League Snyder's Cut, το οποίο πανθομολογούμενα ανέβασε πολλά επίπεδα πιο πάνω την ταινία που είχε παραδώσει στο κοινό ο Τζος Γουέντον πριν από 4 περίπου χρόνια.

Η λάμψη των επευφημιών για το cut του Ζακ Σνάιντερ δεν είναι όμως ατόφια, καθώς από κάτω της φαίνεται πως κρύβεται ένα μίνι σκάνδαλο στα κεντρικά της Warner Bros., αν λάβουμε υπ΄όψιν μας τα όσα της επιρρίπτει ο ηθοποιός Ρέι Φίσερ.

Ο 33χρονος ηθοποιός υποδύεται τον Cyborg στο DCCU (DC Cinematic Universe) και τον είδαμε στις ταινίες Batman v Superman: Dawn of Justice και φυσικά στο Justice League.

Αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει το Synder's Cut, το καλοκαίρι του 2020, ο Φίσερ είχε γράψει σε tweet ότι ο δεύτερος σκηνοθέτης της ταινίας, ο Τζος Γουέντον, που έχει σκηνοθετήσει τα 2 πρώτα Avengers και ανέλαβε τη σκηνοθεσία μετά την απομάκρυνση του Σνάιντερ, είχε απρεπή και σχεδόν κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους ηθοποιούς και τους τεχνικούς.

Μάλιστα, είχε αφήσει αιχμές για το ότι αυτή η συμπεριφορά του Γουέντον υποστηρίχθηκε από δύο στελέχη της Warner, τον Τζέοφ Τζονς και τον Τζον Μπεργκ.

Αυτή η κατηγορία, θεωρητικά, θα έπρεπε να έχει οδηγήσει σε έρευνα εσωτερικά στο στούντιο.

Κάτι που έγινε, αλλά σύμφωνα με τον Φίσερ έγινε σκιωδώς και υποτυπωδώς. Σε όλο αυτό το διάστημα η Warner, υποστηρίζει, ότι ολοκλήρωσε την έρευνα και είχε ανακοινώσει πως είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα, χωρίς να προβεί σε διευκρινίσεις. Τελικά, οι διευκρινίσεις ήρθαν μέσα από την πράξη της να αποσύρει τον Γουέντον από τη σκηνοθεσία της σειράς The Nevers, ενώ παράλληλα ο Φίσερ κλήθηκε ξανά σε γύρισμα για τις έξτρα σκηνές του Snyder's Cut, αν και η Warner του είχε προσάψει ότι δεν ήταν τόσο συνεργάσιμος.

Τώρα, ο Φίσερ έλαβε ενημέρωση από την Warner ότι δεν θα βρίσκεται τελικά στην ταινία The Flash, παρά την αρχική πρόθεση, κάτι που αναζωπύρωσε την επιθετική του στάση προς την εταιρεία. Μάλιστα, έχει τονίσει πως έχει λάβει γνώση και για άλλες περιπτώσεις απαράδεκτης συμπεριφοράς από τον Γουέντον και στελέχη και έχει δεσμευτεί να γίνει «πιο συγκεκριμένος με όσα έχουν κάνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα».

Πάντως, και η Γκαλ Γκαντότ αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Τζος Γουέντον είχε απειλήσει να της τελειώσει την καριέρα, με τη σκηνοθέτιδα της στο Wonder Woman, την Πάτι Τζένκινς, να την συνεπικουρεί στις καταγγελίες που έκαναν στη Warner.

Πηγή: VanityFair

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA