Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι η Κέιτ Μπλάνσετ η νέα Μέριλ Στριπ; Θα μπορούσε, αν κρίνουμε από την πεποίθηση μας πως σε χρονιά που η Μπλάνσετ έχει παίξει σε ταινία, είναι αδύνατον να μην έχει υποψηφιότητα σε όλα τα μεγάλα βραβεία, ακόμα κι αν η ταινία δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει πέραν της δικής της ερμηνείας.

Το 2020 και 2021, δηλαδή πρακτικά μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, η Κέιτ Μπλάνσετ είχε μια πολυάσχολη χρονιά συμμετέχοντας σε ταινίες που θα την φέρουν στις μεγάλες ερμηνείες της επόμενης χρονιάς, είτε μιλάμε για το Nightmare Alley του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είτε για το Don't Look Up του Άνταμ ΜακΚέι με το ονειρεμένο καστ. 

Εντός του 2021 και πιο συγκεκριμένα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα ταινία του Τοντ Φιλντ με τίτλο TAR, την οποία έχει γράψει και θα σκηνοθετήσει ο ίδιος, με τη μόνη λεπτομέρεια της πλοκής που είναι γνωστή να αφορά στον τόπο που θα εξελίσσεται, δηλαδή το Βερολίνο όπου θα γυριστεί η ταινία.

Σκηνοθέτης που στέλνει τους πρωταγωνιστές του υποψήφιους στα Όσκαρ

Το TAR είναι η πρώτη ταινία για τον Φιλντ (3 φορές υποψήφιος για Όσκαρ) μετά από 15 χρόνια και το Little Children, όπου πρωταγωνιστούσε μια άλλη Κέιτ, η Γουίνσλετ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Φιλντ είναι σιγουράκι για οσκαρικές υποψηφιότητες, αφού συνέβη για τη Γουίνσλετ και τον συμπρωταγωνιστή της Τζάκι Ερλ Χάλι, αλλά και για τους ηθοποιούς στην ταινία του 2001 «In the Bedroom», με Σίσι Σπέισεκ, Μαρίσα Τομέι και Τομ Γουίλκινσον να είναι υποψήφιοι για Όσκαρ.

Θα είναι πολύ απίθανο να μη συνεχιστεί αυτή η...παράδοση και στην περίπτωση της Γουίνσλετ, η οποία ετοιμάζεται και για δύο ακόμα ταινίες, το Pinnochio, πάλι του ντελ Τόρ, και το Borderlands του Ίλαϊ Ροθ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA