Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 25 Απριλίου είναι πιθανό το σενάριο να ζήσουμε εποχές 2009 και Χιθ Λέτζερ, αφού ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν είναι υποψήφιος για το Ά Ανδρικό και είναι το δεύτερο φαβορί για να κατακτήσει το Όσκαρ μετά τον Άντονι Χόπκινς, με μικρή διαφορά.

Πριν πεθάνει τον περασμένο Αύγουστο ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, ο Μπόουζμαν είχε ολοκληρώσει γυρίσματα για τους ρόλους του στις δύο ταινίες του Netflix, το Da 5 Blood του Σπάικ Λι και το Ma Rainey's Black Bottom του Τζορτζ Γούλφ, η συμμετοχή του στις οποίες του απέφερε πολλές υποψηφιότητες, μια Χρυσή Σφαίρα που παρέλαβε η γυναίκα του και φυσικά μια υπενθύμιση στο Χόλιγουντ για το αποτύπωμα που άφησε.

Φόρος τιμής από μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας και της μαύρης κοινότητας

Γι΄αυτό το Netflix ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ όπου μιλάνε άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε, συνυπήρξε, συναγωνίστηκε για να έρθει μια αλλαγή στο Χόλιγουντ και την αμερικανική κοινωνία ως προς τον ρατσισμό και θα είναι διαθέσιμο το Σάββατο 17/4, 8 ημέρες πριν την απονομή των Όσκαρ.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν για εκείνον η Βαϊόλα Ντέιβις και ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, που συνεργάστηκαν μαζί του στο Ma Rainey's Black Bottom, ο Σπάικ Λι, η Ντανάι Γκουρίρα από το Black Panther και αρκετοί άνθρωποι που τον έζησαν πίσω από τις κάμερες.

https://www.youtube.com/watch?v=7MYzlgRQXBY
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA