Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα έναν ρόλο με στόχο την υποψηφιότητα στα Όσκαρ φαίνεται πως ετοιμάζει ο Άνταμ Σάντλερ, αφού με το Uncut Gems έφτασε πιο κοντά από ποτέ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο διάσημος κωμικός συνεργάζεται από το 2016 με το Netflix και έχει μεταφέρει όλες τις ταινίες του στην ταινιοθήκη της πλατφόρμας και αποτελεί ένα από τα ονόματα που η πλατφόρμα ποντάρει πολλά πάνω του.

Και πώς να μην το κάνει όταν ακόμα και οι κακές ταινίες, όπως το Hubbie Halloween που έγινε η δημοφιλέστερη ταινία της πλατφόρμας με πάνω από 100.000.000 προβολές..;

Η νέα ταινία λοιπόν έχει τίτλο Spaceman και από τη στιγμή που δεν είναι παραγωγής της εταιρείας Happy Madison του Σάντλερ, αλλά σύμπραξη της Free Association και της Tango Entertainment, καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται για κάποια από τις τραβηγμένες κωμωδίες του, μα για ύφος και στόχευση πολύ κοντά σε αυτή του Uncut Gem.

Ένας απροσδόκητος ρόλος για τον κωμικό

Μάλιστα, ο Σάντλερ θα κληθεί να παίξει το ρόλο ενός μοναχικού αστροναύτη, κάτι που δε θα ποντάραμε ποτέ τα λεφτά μας ότι θα κάνει, αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. 

Στο Spaceman, που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάροσλαβ Καλφάρ, ο Σάντλερ μεταβαίνει με το διαστημόπλοιο στις εσχατιές του γαλαξία μας για να συγκεντρώσει μια ύλη που βρίσκεται εκεί από τα αρχαία χρόνια της ζωής του Milky Way. Η μοναξιά αυτής της αποστολής τον οδηγεί γρήγορα σε μια κατάρρευση και η βύθιση στο σκοτάδι των σκέψεων του τον φέρνει σε επαφή με τη φωνή ενός όντος που κρύβεται στο διαστημόπλοιο και ζει στις παρυφές του γαλαξία από εκατομμύρια χρόνια πριν.

Η όλη ιστορία μπορούμε να πούμε πως μας θυμίζει σε πολλά στοιχεία το Ad Astra κι ίσως να είναι ο ρόλος αναγνώρισης και δικαίωσης του Άνταμ Σάντλερ μετά από 32 χρόνια καριέρας, στο πλάι του οποίου θα βρίσκεται η Κάρι Μάλιγκαν, υποψήφια για Όσκαρ φέτος για την ερμηνεία της στο Promising Young Woman, η οποία έχει επίσης αρκετές παρουσίες στο Netflix.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Γιόχαν Ρενκ, που κέρδισε Emmy για τη σκηνοθεσία του Chernobyl, την προσαρμογή του σεναρίου έχει κάνει ο Κόλμπι Ντέι, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται μεταξύ άλλων ο Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA