Ταινίες
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Love, Death and Robots: Η πιο ανατρεπτική σειρά του Netflix επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Όταν κυκλοφόρησε η δεύτερη σεζόν πριν από δύο χρόνια, όλοι παραμιλούσαν με αυτό που έβλεπαν στην πλατφόρμα του Netflix

Είναι κάποιες σειρές που δεν περιμένεις να τις δεις στο Netflix. Ακόμα και στο Netflix των τελευταίων δύο ετών, που έχει γίνει μια μαύρη τρύπα και απορροφάει οτιδήποτε κινείται γύρω της. Είναι κάποιες σειρές που γενικά δεν περιμένεις ότι θα τις βρεις μπροστά σου σε mainstream μέσα και πιστεύεις ότι θα πρέπει να ψάξεις μόνος σου για να τις ανακαλύψεις. Τέτοια σειρά ήταν το Love, Death And Robots.

Η σειρά παραγωγής του Ντέιβιντ Φίντσερ και δημιουργίας του Τιμ Μίλερ κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2019 με 18 επεισόδια που είχαν συνολική διάρκεια περίπου 3 ώρες, με το μέσο όρο τους να είναι στα 10-11 λεπτά το επεισόδιο. Κάθε επεισόδιο καταπιανόταν με μια ιστορία που είχε μέσα της στοιχεία τρόμου, δράματος, πόνου, επιστημονικής φαντασίας, όλα διαπλεκόμενα με τέτοιο τρόπο που γίνονταν ταυτόχρονα ένα, κανένα και άπειρα. Σε συνδυασμό με την εναλλαγή από 2D καρτούν σε CGI και μετά πάλι σε κλασική απεικόνιση, το Love, Death And Robots έγινε μια από τις πολύ αγαπημένες σειρές.

Με το trailer του δεύτερου κύκλου, μαθαίνουμε πως θα είναι διαθέσιμη στις 14 Μαΐου στο Netflix, με μια πιο spooky διάθεση, αν κρίνουμε από το track της ταινίας Hereditary που ακούγεται. Έχοντας πάρει ήδη έγκριση και για τρίτη σεζόν, το Love, Death And Robots έρχεται με 8 νέα επεισόδια. Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον, είναι να δούμε αν και πάλι το Netflix θα επιχειρήσει A/B testing, δηλαδή να δείχνει τα επεισόδια με διαφορετική σειρά ανάλογα τον χρήστη, όπως είχε κάνει στην πρώτη σεζόν, όταν και είχε γίνει γνωστό ότι τα επεισόδια αναπαράγονταν με 4 διαφορετικές σειρές και στόχευαν στην απήχηση των σεξουαλικών προτιμήσεων του χρήστη, κάτι για το οποίο κατηγορήθηκε έντονα το Netflix.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ