ΤΑΙΝΙΕΣ
22/04/2021 10:17

Disney και Sony ήρθαν σε νέα συμφωνία για τις ταινίες Spider-Man

Disney και Sony ήρθαν σε συμφωνία για να βρεθούν franchises που ανήκουν στη δεύτερη, στην πλατφόρμα του Disney+ ως το 2022

Disney και Sony ήρθαν σε νέα συμφωνία για τις ταινίες Spider-Man
Disney και Sony ήρθαν σε νέα συμφωνία για τις ταινίες Spider-Man
Ανάγνωση:

Πίσω στο 2019 η Sony έδειχνε διατεθειμένη να διακόψει τη συνεργασία με τη Disney, κάτι που θα σήμαινε ότι ο Spider-Man δε θα υπήρχε πια στο Marvel Cinematic Universe. Τότε, αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές του Τομ Χόλαντ στους Avengers έκαναν αναρτήσεις ζητώντας να παραμείνει ο μικρός μαζί τους.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης της Sony, οι αδερφοί Ρούσο πήγαν στο γραφείο του CEO της Marvel, Κέβιν Φάιγκι, και του είπαν να κάνει τα πάντα για να μείνει το franchise του Spider-Man για τουλάχιστον ακόμα μια ταινία. Αυτή η συμφωνία επετεύχθη κι έτσι στο τέλος του 2021 θα δούμε την τρίτη ταινία Spider-Man με τίτλο No Way Home. Βάσει συμφωνίας, αυτό θα ήταν το φινάλε του Spider-Man από τη Marvel, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον.

Αυτό το «νέο τέρας» ανακοινώθηκε γρηγορότερα από το αναμενόμενο, με τη Disney και τη Sony να συμφωνούν για να βρεθεί το υλικό της δεύτερης στην πλατφόρμα του Disney+, κάτι που σημαίνει ότι franchises όπως τα Spider-Man, Jumanji και Hotel Transylvania θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα ως το 2026.

Αυτή η συμφωνία δημιουργεί και μια γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας που μπορεί να φέρει ίσως μια τέταρτη ταινία με τον Χόλαντ, ή έστω να τον διατηρήσει ως Avenger και να τον δούμε σε κάποια ταινία άλλων χαρακτήρων, όπως του Dr. Strange ή της Captain Marvel.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
DISNEY SONY ΤΑΙΝΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ