Μενού
  • Α-
  • Α+

Πίσω στο 2019 η Sony έδειχνε διατεθειμένη να διακόψει τη συνεργασία με τη Disney, κάτι που θα σήμαινε ότι ο Spider-Man δε θα υπήρχε πια στο Marvel Cinematic Universe. Τότε, αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές του Τομ Χόλαντ στους Avengers έκαναν αναρτήσεις ζητώντας να παραμείνει ο μικρός μαζί τους. 

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης της Sony, οι αδερφοί Ρούσο πήγαν στο γραφείο του CEO της Marvel, Κέβιν Φάιγκι, και του είπαν να κάνει τα πάντα για να μείνει το franchise του Spider-Man για τουλάχιστον ακόμα μια ταινία. Αυτή η συμφωνία επετεύχθη κι έτσι στο τέλος του 2021 θα δούμε την τρίτη ταινία Spider-Man με τίτλο No Way Home. Βάσει συμφωνίας, αυτό θα ήταν το φινάλε του Spider-Man από τη Marvel, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον. 

Αυτό το «νέο τέρας» ανακοινώθηκε γρηγορότερα από το αναμενόμενο, με τη Disney και τη Sony να συμφωνούν για να βρεθεί το υλικό της δεύτερης στην πλατφόρμα του Disney+, κάτι που σημαίνει ότι franchises όπως τα Spider-Man, Jumanji και Hotel Transylvania θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα ως το 2026. 

Αυτή η συμφωνία δημιουργεί και μια γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας που μπορεί να φέρει ίσως μια τέταρτη ταινία με τον Χόλαντ, ή έστω να τον διατηρήσει ως Avenger και να τον δούμε σε κάποια ταινία άλλων χαρακτήρων, όπως του Dr. Strange ή της Captain Marvel.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA