Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν βγάλουμε τα Avengers από την εξίσωση, το καστ της 4ης ταινίας Thor ίσως να είναι το πιο εντυπωσιακό που έχουμε δει σε ταινία της Marvel. Σαν να μην έφτανε το σταθερό καστ, δηλαδή ο Χέμσγουορθ, ο Χόπκινς, η Πόρτμαν, η Τέσα Τόμπσον, ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ και ο Τάικα Γουατίτι, ξέρουμε ήδη από το φινάλε του Endgame πως θα εμφανιστούν, έστω και για λίγο, οι Guardians of the Galaxy.

Άρα θα έχουμε στο Love and Thunder σίγουρα τους Κρις Πρατ, Κάρεν Γκίλαν, Ντέιβ Μπαουτίστα, Βιν Ντίζελ και Μπράντλεϊ Κούπερ. Μαζί με αυτούς, είναι γνωστό από καιρό πως στην ταινία θα εμφανιστούν με ρόλο ο Ματ Ντέιμον, η Μελίσα ΜακΚάρθι και η Τζέιμι Αλεξάντερ. Στην πορεία έγινε η μεγάλη προσθήκη με τον Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του Γκορ. Και τώρα έχουμε τον Ράσελ Κρόου να επιβεβαιώνει πως θα έχει ρόλο στην ταινία. Και τι ρόλο...

Ο Κρόου, μετά από μονομάχος στην αρχαία Ρώμη, μετά από Ρομπέν των Δασών, μετά από Νώε, θα γίνει Δίας και θα βρεθεί ξανά σε ταινία με τον Κρίστιαν Μπέιλ μετά το 3:10 To Yuma. Η παρουσία του Κρόου στην ταινία θα είναι μικρή και πιθανότατα εισαγωγική για το franchise των Ολύμπιων Θεών όπου σχεδιάζει η Marvel να επεκταθεί κινηματογραφικά. 

Το Thor: Love and Thunder γυρίζεται αυτή την περίοδο στην Αυστραλία και ο Κρόου ανέφερε ότι τα δικά του γυρίσματα ολοκληρώνονται σύντομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA