Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν καλά καλά τελειώσει η πρώτη σεζόν της σειράς Falcon And The Winter Soldier στο Disney+, η Marvel ετοιμάζει τα επόμενα βήματα ως προς το franchise του Captain America, στο οποίο δεν θα υπάρχει προφανώς ο Κρις Έβανς, αλλά θα είναι ο Άντονι Μάκι, παρέα πάντα με τον Σεμπάστιαν Σταν που υποδύεται τον Μπάκι Μπαρνς.

Τα πράγματα όμως μπορεί και να μην είναι τόσο προφανή. Όχι, δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναδούμε τον Έβανς ως Captain America. Τουλάχιστον όχι μέχρι την επόμενη ταινία Avengers που θα διαδραματίζεται στο multiverse, οπότε μπορεί ως τότε ο Κρις Έβανς να θέλει να επανέλθει στο ρόλο.

Προς το παρόν πάντως, το δεδομένο είναι ότι η Marvel ετοιμάζει τέταρτη ταινία Captain America με σεναριογράφο τον Μάλκολμ Σπέλμαν, ο οποίος υπογράφει και τη σειρά Falcon And The Winter Soldier. Ο Άντονι Μάκι, αν και στο φινάλε της πρώτης σεζόν έκανε δική του την ασπίδα και αποδέχτηκε τη μοίρα του ως Captain America, αποκάλυψε ότι δεν είχε ενημερωθεί για την ταινία από τη Marvel και το έμαθε στο μανάβικο, όπου ο μαγαζάτορας του έδειξε την είδηση στο κινητό και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια.

«Αυτό είναι το τρελό με τη Marvel. Σε φωνάζουν να έρθεις στο Λος Άντζελες χωρίς να σου πουν το γιατί. Είμαι ενθουσιασμένος για να δω τι θα γίνει, αλλά ειλικρινά το ακούω πρώτη φορά τώρα» ανέφερε στο Entertainment Weekly.

Τα λεγόμενα του Μάκι μπορεί να είναι επίτηδες αποπροσανατολιστικά, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν με κάποιο τρόπο θα αναφέρεται ή θα εμφανίζεται στην ταινία ο Κρις Έβανς, έστω με την ηλικιωμένη του εκδοχή. Θα είναι τρομερό σοκ πάντως αν υπάρξει σκηνή όπου θα κηδεύεται, αντίστοιχη με τη σκηνή κηδείας της Πέγκι Κάρτερ στο Civil War.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA