Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν το franchise των Expendables ήταν ακόμα ενεργό, τότε ο Κρις Πρατ θα είχε σίγουρα θέση σε μια νέα γενιά αναλώσιμων, όπως αυτή που είχαμε δει στην τρίτη ταινία. Αυτό δεν είναι μια αυθαίρετη εικασία, αλλά βασισμένη στο ότι μετά τους Guardians of The Galaxy, όπου πήρε πολλά μαθήματα για το πώς γυρίζονται σκηνές δράσης, ο ηθοποιός έβαλε πλώρη με τη δική του εταιρεία παραγωγής να γίνει κάτι σαν μια νέα εκδοχή του Τομ Κρουζ. Πρώτο μεγάλο στοίχημα είναι η ταινία The Tomorrow War που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου μέσα από την πλατφόρμα του Amazon Prime Video.

Στο επίσημο trailer που δημοσιεύτηκε χθες και έχει ήδη κοντά στα 4.5 εκατομμύρια views, ο Κρις Πρατ υποδύεται έναν βετεράνο στρατωτικό που ετοιμάζεται να δει με τα παιδιά του έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Όμως, κάποια στιγμή το γήπεδο διασπάται και από μια τεράστια τρύπα που σχηματίζεται στη μέση του, εμφανίζεται μια σφαιρική διαστημική πύλη, απ΄όπου βγαίνουν οπλισμένοι άνθρωποι. Αυτοί εξηγούν στον κόσμο ότι έρχονται από το μέλλον. 30 χρόνια αργότερα, πιο συγκεκριμένα. Σε εκείνο το σημείο μαίνεται ένας πόλεμος της ανθρωπότητας με εξωγήινες δυνάμεις και ο μόνος τρόπος για να νικήσουν είναι να στρατολογήσουν ανθρώπους από το δικό τους παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Eternals: Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και σκόρπισε ενθουσιασμό

Ο Νταν Φόρεστερ (Πρατ) θα κληθεί να αφήσει πίσω του τα δύο παιδιά του και τη γυναίκα του, με στόχο να αποτρέψει τον αφανισμό της ανθρωπότητας και να εξασφαλίσει μια καλύτερη μελλοντική ζωή για τα παιδιά του. Σε αντιθεση δηλαδή με τις περισσότερες ταινίες που περιλαμβάνουν ταξίδι στο χρόνο και πόλεμο, δεν έχουμε το μέλλον να έρχεται στο παρόν για να μείνει και να αποτρέψει κάτι. Το εξελιγμένο μέλλον απευθύνεται στο πιο «πρωτόγονο» παρόν, αναζητώντας το στοιχείο εκείνο που θα ξαφνιάσει τον εχθρό και θα κάνει τη διαφορά.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Κρις ΜακΚέι (Batman Lego Movie) και το σενάριο έχει γράψει ο Ζακ Ντιν. Εκτός από τον Κρις Πρατ, στην ταινία παίζουν οι Τζ. Κ. Σίμονς, Ιβόν Στραχόφσκι, Μπέτι Γκίλπιν και Σαμ Ρίτσαρντσον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA