Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την είδηση και μόνο του Infinite, τη νέα του ταινία, ο Αντριάν Φουκουά είχε ανεβάσει τις προσδοκίες μας αρκετά ψηλά. Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε έρχεται να τις επιβεβαιώσει. Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, μέσα στα δυόμισι λεπτά του τρέιλερ φαίνεται να δούλεψε σκληρά -ιδίως στο γυμναστήριο- για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου. 

Ο Αντουάν Φουκουά είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες ταινιών δράσης την τελευταία 10ετία, έχοντας να επιδείξει κυρίως τα δύο Equaliser με τον Ντένζελ Γουάσινγκτον, τα οποία ήταν άψογα στις σκηνές μάχης. Με αυτόν στη σκηνοθεσία ξέρει κανείς τι να περιμένει στα σημεία που δεν αφορούν την πλοκή

Διαβάστε ακόμη: Μαρκ Γουόλμπεργκ: Εξαφανίστηκαν οι κοιλιακοί του - Με κοιλιά για το νέο του ρόλο

Το Infinite είναι μια ταινία στην οποία ο Γουόλμπεργκ κλήθηκε να παίξει παραπάνω από έναν ρόλους. Ο χαρακτήρας του, ο Έβαν ΜακΚόλι, είναι ένας αιώνιος άνθρωπος. Έχει γεννηθεί κι έχει πεθάνει χίλιες φορές και σε κάθε φορά ήταν και κάτι διαφορετικό. Για τις ανάγκες αυτής της ταινίας ο Γουόλμπεργκ, που αντικατέστησε στο ρόλο τον Κρις Έβανς, έπρεπε να αλλάξει το σώμα του αρκετές φορές για να προσαρμοστεί στα διαφορετικά χαρακτηριστικά που είχε ο κάθε χαρακτήρας που υποδύεται. 

Στο πρώτο επίσημο trailer της ταινίας του Φουκουά, βλέπουμε τον Γουόλμπεργκ να ανακρίνεται από τον Τσιουετέλ Εζιόφορ με επίκεντρο αντικείμενα τα οποία έχουν στόχο να ξυπνήσουν τις παρελθοντικές μνήμες του. Μνήμες από άλλες ζωές. Μνήμες που αν τις επαναφέρει στο παρόν του, θα μπορέσει να λύσει το μυστήριο της ύπαρξης του και να καταλάβει ποιος είναι ο σκοπός του σε αυτή τη ζωή. 

Το Infinite βασίζεται στο βιβλίο του 2009, The Reincarnationist Papers, και περιγράφει την προσπάθεια μιας μυστικής ομάδας, των Αιώνιων, οι οποίοι συγκεντρώνονται για να τα βάλουν με έναν εχθρό, έναν επίσης Αιώνιο, που θέλει να εξαλείψει την θνητή ανθρωπότητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA