Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Τέιλορ Σουίφτ, εκτός από τα επιτυχημένα άλμπουμ της, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και στον χώρο της υποκριτικής. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε το 2010, όταν συμμετείχε στη ρομαντική κωμωδία, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με την Τζέσικα Άλμπα, την Τζέσικα Μπίελ, τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Τέιλορ Λάτνερ. Έκτοτε, η πορεία της στην έβδομη τέχνη συνεχίστηκε, με το δυστοπικό δράμα, The Giver, ενω το 2020 το Netflix έκανε την παραγωγή, Miss Americana, με διάφορες πτυχές της τραγουδίστριας να γίνονται γνωστές.

Διαβάστε ακόμη: Ο κορονοϊός χτύπησε ξανά το «Mission: Impossible 7» - Σε καραντίνα ο Τομ Κρουζ

https://twitter.com/CMU/status/1400105067399757830?ref_src=twsrc^tfw

Τώρα, η Τέιλορ Σουίφτ, ετοιμάζεται για κάτι ακόμα πιο σπουδαίο, αφού θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο' Ράσελ, της οποίας η ονομασία παραμένει κρυφή. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, είναι πως η παραγωγή έχει ολοκληρωθεί και τη διανομή έχει αναλάβει η 20th Century Studios. Να σημειωθεί πως πρόκειται για τη πρώτη ταινία για τον σκηνοθέτη, μετά το Joy, που κυκλοφόρησε το 2015.

Μπορεί, πάντως, οι συμμετοχές της στον κινηματογράφο να ήταν επιτυχημένες, ωστόσο η κινηματογραφική μεταφορά του Cats, συνοδεύτηκε με απογοήτευση, κάτι που η τραγουδίστρια μπορεί να επανορθώσει με τη νέα επερχόμενη ταινία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA