Μενού
  • Α-
  • Α+

Ύστερα από τρεις αναγκαστικές αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το «No Time To Die» έφερε ξανά τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη και το κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στη μεγαλειώδη επιστροφή του θρυλικού ήρωα αλλά και στο κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του πράκτορα 007.

Διαβάστε ακόμη: No Time To Die: Χάσαμε τον χρόνο μας βλέποντας τη νέα ταινία του James Bond

Η 25η αποστολή του Τζέιμς Μποντ τα πηγαίνει εξαιρετικά αυτή τη στιγμή στο box office, κάνοντάς μας να μιλάμε για το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας από το ξέσπασμα της πανδημίας. Ωστόσο, έχει ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ. Αλλωστε, το «No Time To Die» ήταν και η τελευταία ταινία, στην οποία ο 53χρονος Βρετανός ηθοποιός φόρεσε το κουστούμι του Μποντ. Μιας, λοιπόν, και στο Χόλιγουντ αναζητούν τον διάδοχο του Κρεγκ, εμείς λέμε να ρίξουμε μερικές ελληνικές επιλογές στο τραπέζι. 

Γνώριμους (σε εμάς) ηθοποιούς, οι οποίοι θα μπορούσαν άνετα να υποδυθούν τον 007. Τι κι αν δεν μας ακούσουν οι παραγωγοί του Χόλιγουντ; Εμείς θα έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή, ότι το γράψαμε. 

Γιάννης Στάνκογλου

https://www.instagram.com/p/CIX3Sn9H5k-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έλα, πες αλήθεια. Ήταν το πρώτο όνομα που σου ήρθε διαβάζοντας τον τίτλο αυτού του κειμένου. Ο Γιάννης Στάνκογλου, ένας από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς αυτή τη στιγμή, είναι σε εξαιρετική ηλικία (47 ετών), αλλά και σωματική κατάσταση, για να φέρει εις πέρας τις αποστολές του 007. Έχει το στιλ, αλλά και το σεξ απίλ για να αντικαταστήσει επάξια τον Ντάνιελ Κρεγκ. 

Γιάννης Κουκουράκης 

https://www.instagram.com/p/CDQsChRJE9r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια ταινία Τζέιμς Μποντ με τον Γιάννη Κουκουράκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμφίβολα θα είχε ενδιαφέρον. Ο Κωνσταντής Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες θεωρείται σήμερα (δικαίως) ένας από τους ωραιότερους Έλληνες ηθοποιούς, κάτι που σίγουρα θα του έδινε αβαντάζ στην επιλογή του ως νέος Μποντ. Είναι ψηλός, αθλητικός και λιγομίλητος. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για τον συγκεκριμένο ρόλο. 

Βασίλης Μπισμπίκης 

https://www.instagram.com/p/CQ3llFPryUb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φέτος τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι. Παράλληλα, η φημολογούμενη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, τον έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της σεζόν. Υπάρχει άραγε καλύτερο timing για να πάρει το ρόλο στο franchise του Τζέιμς Μποντ; Είναι 43 χρονών, ψηλός, αλλά όχι τόσο αθλητικός για να περάσει όλες τις αποστολές του 007. Παρόλα αυτά, έχει εμπειρία από όπλα, αν κρίνουμε και από το ρόλο του αστυνομικού που έχει στο ελληνικό Stranger Things. 

Γιώργος Χρυσοστόμου

https://www.instagram.com/p/CPsKWIJFYD2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ίσως ο πιο απρόβλεπτος ηθοποιός για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Είναι 41 ετών, με αρκετά χρόνια εμπειρίας και ωραίο παρουσιαστικό. Απλά σε περίπτωση που φορούσε το κουστούμι του πράκτορα 007, ίσως να έχανε τον έλεγχο και να «έτρωγε» κάθε εχθρό του με τη μία. Όπως ακριβώς έκανε στον ρόλο του Λουκά στο L.A.P.D.

Τάσος Νούσιας

https://www.instagram.com/p/CTkMm7Uq8UV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι κοινό έχει ο Τάσος Νούσιας με τον Τζέιμς Μποντ; Είναι αρχοντικός, εκφραστικός ακόμη και χωρίς να μιλήσει, ενώ θα μπορούσαμε άνετα να τον φανταστούμε σε ένα μπαρ, να παραγγέλνει ένα παραδοσιακό Dry Martini. Σίγουρα θα περνούσε στην επόμενη φάση του κάστινγκ για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

https://www.instagram.com/p/B5pwBZxpaCj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τους πιο νέους Έλληνες διεκδικητές του ρόλου θα ήταν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Τον γνωρίσαμε στο Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha, ωστόσο έκανε το μεγάλο «μπαμ» στον πρωταγωνιστικό ρόλο του σίριαλ Αγγελική, την περσινή σεζόν. Σε κάθε κοντινό του πλάνο, τα σχόλια στο Twitter δεκαπλασιάζονταν. Αν θέλαμε έναν Τζέιμς Μποντ στον δρόμο που χάραξε ο Σον Κόνερι, τότε θα είχε πλεονέκτημα. 

Χρήστος Βασιλόπουλος

https://www.instagram.com/p/BjIGFdMBnP1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εδώ μιλάει η εμπειρία. Τα τελευταία 12 χρόνια ο Χρήστος Βασιλόπουλος μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου έχει κάνει μια αρκετά αξιόλογη πορεία, συμμετέχοντας σε ταινίες, σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, αλλά και διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες. Το κουστούμι είναι το αγαπημένο του outfit και κάτι μας λέει ότι ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ του ταιριάζει γάντι. 

Αργύρης Πανταζάρας

https://www.instagram.com/p/CLmQygYAx-q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ταλέντο του Αργύρη Πανταζάρα είναι αδιαμφισβήτητο. Δεν θεωρείται τυχαία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του. Η μεγάλη του αγάπη είναι το θέατρο, ωστόσο τον έχουμε δει να συμμετέχει επιλεκτικά και σε κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το Κόκκινο Ποτάμι και τις Άγριες Μέλισσες. Σίγουρα, θα ήταν ένας αντισυμβατικός Τζέιμς Μποντ, διαφορετικός από τα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Γιατί όχι; Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA